Udflugter

Oplevelser ved hvert rejsemål

Hvorfor bestille en udflugt med MSC?

Kvalitet
Oplev de bedste seværdigheder sammen med de bedste guider. Alle vores udflugter er planlagt i mindste detalje og gennemføres af eksperter. 

Komfort

Lad os tage os af alle detaljerne, så du kan få det meste ud af hvert øjeblik i land, og opleve nye, spændende steder sammen med vores dygtige guider. 

Sikkerhed

Slap af i bevidstheden om, at alle vores udflugter gennemføres af nøje udvalgte partnere, der bruger moderne, godkendte busser og overholder de højeste sikkerhedsstandarder.  

Besøg det, der er vigtigt

Oplev det allerbedste på hver destination. Med MSC Cruises går du ikke glip af noget. 

Bekvemmelighed

Ved at bestille din plads på forhånd, får du en afslappende oplevelse og mere tid til at nyde dit krydstogt! 

Den bedste mad

Hvis der indgår et måltid i din udflugt, nyder vi det altid et sted, der er nøje udvalgt, og som inspiceres med jævne mellemrum for at sikre, at maden er af højeste kvalitet.

.Title .Title .Title
Aktiviteter og eventyr

Aktiviteter og eventyr

Gå i land på jagt efter eventyr! Muligheder for sport og sjov varierer fra vandring og snorkling til kajak- og strandudflugter.

City tour

City tour

Explore the city centre with a guided tour and soak up the local scenery with a comfortable coach ride. The easy way to get to know your destination.

Kultur og historie

Kultur og historie

Lær alt om destinationens lokale kultur og historie, besøg de største seværdigheder og få en guidet tur de vigtige steder. En ideel måde for at lære mere om destinationen.

Smuk udsigt

Smuk udsigt

Betragt din destination i fuldstændig komfort med en bekvem busudflugt, som kører dig til de bedste udsigtspunkter og besøger de mest interessante steder på rejsemålet. Oplev verdenen på en afslappet måde.

Familiesjov

Familiesjov

Tag børnene med på en opdagelsestur med et program, særligt udformet til børn. Den perfekte familieudflugt.

Naturens vidunder

Naturens vidunder

Nyd spektakulære landskaber og oplev destinationens flora og fauna. Dette er din billet til at opleve naturens mirakler!

Noget særligt

Noget særligt

Brug tid på dine interesser på nye steder! Der er en verden af glæder og passioner, der kan udforskes, fra gastronomiske rejser og guidede shoppingture til besøg på religiøse steder.

​Hav & Sol

​Hav & Sol

Udforsk det spektakulære landskab og oplev destinationens fascinerende flora og fauna.

Bestil udflukter

Gør hver dag til en spændende oplevelse!

Det er udflugter for enhver smag. MSC Cruises har udarbejdet et stort udbud af udflugter, for at du skal kunne opleve så meget som muligt på dit krydstogt. Få dejlige ferieminder og oplev alle de spændende destinationer på ruten. Find dine favoritter blandt vores op til 2.000 forskellige udflugter! Udfyld din bestillingsinformation og find ud af, hvilke udflugter, der er mulige, på dit krydstogt. Du kan bestille og ændre i din bestilling frem til fire dage inden afrejsen.
Gør hver dag til en spændende oplevelse!

Oplev vores udflugter

Fordelene ved en udflugt med os

Se det, som er vigtigt – du går ikke glip af noget 
Kvalitet - alle udflugter varetages af certificerede partnere 
Flersprogede professionelle guider – alle nøje udvalgt 
Ingen stress – lad os tage os af det hele 
Sikkerhed – med højeste sikkerhedsstandard 
Dedikerede udflugter – for alle
Fordelene ved en udflugt med os

    Download udflugtsprogram

    Gør din ferie til en uforglemmelig opdagelsesrejse.

    MSC Cruises tilbyder et enormt stort udbud af udflugter, der er udvalgt, så de passer til enhver smag. Når du er på krydstogt med os, kan du nyde hvert øjeblik og få fantastiske ferieminder. Download udflugtsprogrammet for dit krydstogt, og find de udflugter, du er interesseret i. Hver udflugt gør dit krydstogt til en helt eventyrlig opdagelsesrejse.
    Gør din ferie til en uforglemmelig opdagelsesrejse.
    Søg Hvor kan jeg finde min booking nummer?