Hvorfor en MSC Krydstogt

Dit krydstogt med os

MSC er er stolte af at kunne tilbyde enestående oplevelsesrejser med 300 år gamle søfartstraditioner. Vores 12 moderne skibe er udviklet specifikt til at give dig en fantastisk ferie. De er alle smukt designet og indrettet af erfarne arkitekter, har branchens største andel af balkonkahytter pr. skib og giver dig adgang til en bred vifte af fantastisk underholdning, spændende oplevelser og skøn afslapning. Da vi gerne vil dele kærligheden til havet med vores gæster, lader vi denne passion gennemsyre alt, vi gør.

Udflugter

Uforglemmelige oplevelser og inspirerende steder

Når skibet anløber de verdensberømte havne og byer, som indgår i din krydstogtrute, kan du nyde skræddersyede oplevelser og udforske de bedste seværdigheder på hver destination. Vores konsulenter tager dig på en personlig guidet tur på vores over 2.000 nøje udvalgte udflugter og rundture på 190 destinationer i 73 lande verden over.

Restauranter

Fantastiske kreationer af friske, naturlige råvarer

Lækker mad er en vigtig del af alle krydstogter med MSC Cruises, fra de formelle middage i vores brede udvalg af gourmetrestauranter med stofduge og smukke møbler, til de store buffeter med en afdeling, dedikeret til den enkeltes favoritmad, nytilberedt af veluddannede medarbejdere og åbne 20 timer i døgnet. For gæster i MSC Yacht Club tilbyder vi personlig tjenerservice i en eksklusiv restaurant, hvor vi byder på morgenmad, frokost og middag.

Underholdning

Fantastisk sjovt, dag som nat

Vi elsker at se vores gæsters blikke, når de lader sig fortrylle af vores fantastiske underholdning. Her er noget for enhver smag - imponerende shows i Broadway- og Las Vegas-stil, livemusik og dance-til-dawn-natteliv. Der er ingen grænser for, hvor sjovt du kan have det på et krydstogt med MSC Cruises, og hvis du har lyst, kan du holde dig i gang og blive underholdt hele dagen! Uanset interesser tror vi, at du bliver glad for udbuddet af shows, musik og aktiviteter ombord.

MSC Aurea Spa

Forkæl dig selv og få ny energi

Tag en timeout og forkæl dig selv i MSC Aurea Spa, en autentisk balinesisk spa til havs, hvor vores eksperter og velduftende produkter giver dig nydelse og indre fred. Få ny energi med hot stone og deep tissue massage, aromaterapi og akupressur eller slap af med en Thermal Experience. 


Benyt dig også af den brede vifte af skønhedsbehandlinger, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger for begge køn, Medi Spa anti-age-behandlinger, manicure, pedicure, Shu Uemura Art of Hair Ceremonier og særlige Teen-behandlinger. Som perfekt afslutning kan du nyde en dejlig, sund drik i Spa Bar.

Sport & Fitness

Hold dig i form og mor dig

Et bredt udvalg af aktiviteter inden for sport og træning med uddannede instruktører og personlige trænere gør dit krydstogt til en skøn ferie, hvor du kan komme hjem i bedre form, end da du tog af sted. Tag dit spil til næste niveau med aktiviteter som tennis, volleyball og basket på vores udendørsbaner. Du kan nyde en dejlig løbetur, powerwalk eller gåtur ude på dækket, mens du nyder den fantastiske udsigt. Inden døre byder vi på et veludstyret Technogym® cardio- og styrketræningsudstyr samt yoga-lektioner, så alle kan få styrket både krop og sjæl.

Family Fun

Aktiviteter for børn og familier

Børn plejer at elske MSC-krydstogter, fordi der er så meget at lave ombord. MSC Cruises samarbejder med førende varemærker som Lego® og Chicco og har klubber for alle aldre, hvor børnene kan få nye venner gennem gruppeaktiviteter, som ledes og overvåges af vores erfarne medarbejdere. 


Vi tilbyder også sjove aktiviteter for hele familien, som forskellige arrangementer og konkurrencer, der giver minder for livet. Alle børn får udleveret et sikkerhedsarmbånd, som de skal tage på ved ombordstigningen, så både børn og forældre kan slappe af og føle sig trygge.