Mesterkok

Paolo Tarantino

Paolo Tarantino, MSC-flådens øverste mesterkok, er ​​en dygtig driftsleder på fødevareområdet, men også en professionel og begavet kok med stor erfaring i at lede små og store madopgaver ombord på luksuskrydstogtsskibe samt på hoteller og restauranter.

Paolo sluttede sig til MSC-familien i 2005 og er nu MSC-flådens øverste mesterkok, med ansvar for et team af professionelle mesterkokke samt alt vores køkkenpersonale.

Paolo er født i Milano i Italien, han og blev fascineret af den kulinariske verden i en meget ung alder. Efter uddannelse på en hotelskole i Milano begyndte han sin kulinariske karriere, hvor han viste stor lidenskab og lærevilje. Først specialiserede Paolo sig i konditorkunst, mens han arbejdede i et lille konditori midt i Milano. Efter at have afsluttet sin uddannelse blev han grebet af et ønske om at udforske alle madkunstens områder, og besluttede sig for at kombinere sine to store lidenskaber – rejser og madlavning.
Derfor besluttede han sig for at begynde sin karriere i prestigefyldte luksusrestauranter og hoteller i hele Italien og Europa, hvor han tilegnede sig grundlæggende kulinarisk viden, mens han arbejdede under kendte italienske og internationale kokke.

Paolos store kærlighed til havet fik ham til at slutte sig til køkkenpersonalet hos flere kendte og respekterede krydstogtsrederier, herunder Princess Cruises, Disney Cruise Lines (Åbningsteam) og Crystal Cruises.
Kok Paolo Tarantino siger: "Jeg har det allerbedst, når mine gæster er glade og tilfredse."