Du er her: Homepage KrydstogterMiddelhavetOverview

Eksperten i middelhavskrydstogter - Rejser i Middelhavet med MSC Cruises

Middelhavskrydstogter er MSC Cruises' specialitet. Når du sejler mellem de storslåede øer til idylliske havne og smukke strande, vil du opdage, hvilken enestående ekspertise vi i kraft af at være hjemmehørende i Middelhavet kan tilbyde. Vi afslører de skjulte perler blandt Middelhavets øer for dig, og hvert år opdateres vores middelhavskrydstogter med nye og spændende ruter.

Vores luksuriøse krydstogter i Middelhavet er tilrettelagt, så de præsenterer det bedste af regionens rige historie, og sørger for, at du får en uforglemmelig ferie. Så hvad enten du er interesseret i for eksempel historie, kultur eller spændende oplevelser, er der noget for enhver smag.

 

De, der elsker historie, kan strejfe omkring blandt Efesos' ruiner, udforske det imponerende Akropolis i Athen og rejse tilbage i tiden til Kolossen på Rhodos og Colosseum i Rom. Ønsker du en oplevelsesrig ferie, er der intet, der kan måle sig med et middelhavskrydstogt med MSC Cruises.

 

Hvad enten du besøger Capri, kærlighedens ø, sejler i gondol på Venedigs kanaler eller nyder en pizza i verdensklasse i Napoli, vil du opleve det bedste fra denne vidunderlige region. Lad dig rive med af en fyrig flamenco i Spanien. Dyk ned i labyrinterne i de tyrkiske basarer og nordafrikanske kasbahs i jagten på de bedste souvenirer! Eller nyd solen og friheden i fred og ro på en hvid græsk strand! I 2011 har vi flere krydstogter i Middelhavet end nogensinde før. MSC Cruises dækker Middelhavet fra Athen til Ajaccio, Bari, Korfu og endnu længere!

Middelhavskrydstogter – krydstogtsrederiet med verdens mest moderne flåde

LÆS MERE

FIND DIT KRYDSTOGT
HØJDEPUNKTER
Krydstogter til Napoli - Italien - Middelhavet - MSC Cruises
Napoli har en blanding af uendelig skønhed og en stærk oplevelse af, at livet leves lige til grænsen.
Krydstogter til Athen - Grækenland - Middelhavet - MSC Cruises
"Athen, Grækenlands øje, moder for kunst og veltalenhed" skrev Milton i sit digt "Det gjenvundne Paradiis", og Athen er virkelig en by fuld af kunst og veltalenhed.