Du er her: Homepage UdflugterOverview

Gør hvert øjeblik i land til en uforglemmelig oplevelse med MSC udflugter

Der findes noget for alle. MSC Cruises tilbyder op til 2000 udflugter i land, der er blevet designet specielt for at tilse hvert behov, og give dig friheden at få mest ud af hvert øjeblik i land.

HVORFOR BESTILLE EN UDFLUGT MED MSC?

Kvalitet – Nyd den bedste adgang til de fineste attraktioner, med de bedste guider! Alle vores udflugter er planeret ned til mindste detalje og gennemføres af eksperter.

Komfort – Lad os tage os af alle detaljerne, så du kan gøre det meste af hvert øjeblik i land, og opdage nye pladser uden bekymringer.

Sikkerhed – Slap af i bevisthed om at alle vores udflugter drives af nøje udvalgte partnere, der bruger moderne, certificerede busser og holder sig til de højeste sikkerhedsstandarder.

Besøg det, der er vigtigt – Oplev det allerbedste, hver destination, har at tilbyde. Med MSC Cruises kan du være sikker på at du ikke går glip af noget!

Bekvemmelighed – Ved at bestille din plads på forhånd, kan du have en ubekymret oplevelse og mere tid til at nyde af dit krydstogt!

Den bedste mad – Hvis din udflugt indeholder en madoplevelse, vil vi altid tage dig med til et sted, der er blevet omhyggeligt udvalgt af eksperter, og der inspekteres med jævne mellemrum, for at sikre, at maden der serveres, er af højeste kvalitet.

Vælg din ferie nedenfor og find vores udflugtspakker