All INCLUSIVE
VINTER 2022/2023

Kampagneperiode: 25/8 – 30/11 2022

Med MSC Cruises kan du booke en billig ferie. Easy drikkevarepakken er inkluderet i prisen på vores vinterkrydstogter. Med en drikkevarepakke inkluderet, lægger du en ekstra gylden kant på dit krydstogt, Easy drikkevarepakken indeholder fadøl, husets vine pr. glas og klassiske cocktails.

Læs mere om Easy drinkkevarepakken.

I vinteren 2022/2023 tilbyder vi solsikre ture til Caribien, Antillerne, Emiraterne og Det Røde Hav. For dem, der ikke ønsker at rejse langt, har vi også vidunderlige krydstogter i Middelhavet og Nordeuropa.

Desuden;  børn krydser gratis i Caribien!*

*Gælder ikke i højsæsonen, såsom jule- og nytårskrydstogter.  For børn op til 17 år tilføjes et servicegebyr på 7 $ per dag for børn, der er 2-11 år og 14 $ per dag for børn, der er 12-17 år og drikkepakke 559 SEK (pris beregnet på 7-nætters krydstogt)

Så er det eneste, der er tilbage, spørgsmålet;

Hvor vil du gerne hen?

Bookingvilkår

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Service afgift ombord tilkommer. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.