Caribiske og Antiller

En drøm for enhver turist
Den mystiske mexicanske Costa Maya
En verden lavet af koloniale landsbyer, rom og piratbugter

Book Nu

KRYDSTOGT TIL CARIBIEN OG DET SYDLIGE CARIBIEN

En drømmedestination

Caribien har altid har været en af de smukkeste og mest fascinerende destinationer i verden – et paradis for enhver turist, der vil slappe af i fortryllende omgivelser, omgivet af lange hvide sandstrande, palmetræer, eksotiske frugter, turkisblåt hav og koralrev med et mylder af farvestrålende tropiske fisk.

På et krydstogt i Caribien kan man nærmest ikke undgå at blive henført af det fantastiske syn af de mange smukke øer, fra Barbados til Jamaica, fra St. Lucia till Bahamasøerna, fra Guadeloupe til Trinidad and Tobago. 

Lan den beroligende lyd af bølgeskvulp lulle dig i søvn, forkæl dig selv med shopping og en bytur i det trendy Miami, eller gå på opdagelse i det mystiske Costa Maya i Mexico, hvor tiden synes at have stået stille i årevis. Her vil du føle dig hensat til en ældgammel verden fyldt med landsbyer fra kolonitiden, romplantager og piratbugter.


Tag på krydstogt i Caribien med MSC, og få en fantastisk ferie omgivet af fortryllende øer med hvide sandstrande og turkisblåt hav.

CRUISE TO OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Articles[0].Title

Nature made it Beautiful, we made it Unique

Ocean Cay er en unik ø, hvor de besøgende kan komme i kontakt med naturen omkring dem og lære om, hvor vigtigt det er at bevare havene og koralrevene. Den er blevet transformeret for at skabe et bæredygtigt miljø med stor biodiversitet.

CARIBBEAN AND ANTILLES CRUISE PORTS