Dubai, Abu Dhabi & Qatar

Uhyre overdådige paladser og verdens mest luksuriøse hoteller
Resterne af den lange og rige arabiske historie

Sjælrørende indiske templer og atmosfæriske havnekvarterer

Book Nu

KRYDSTOGTER TIL DUBAI, ABU DHABI OG QATAR

I grænselandet mellem det futuristiske og det traditionelle

På denne rejse oplever du orientalsk mode, landskaber, der udfolder sig mellem turkisblå bølger, ørkenens varme farver og det sydlige Indiens farvestrålende indtryk, som pulserer med liv. Hvor der før kun var ørken, finder man i dag verdens højeste bygninger, de mest luksuriøse hoteller og den mest innovative arkitektur side om side med historiske paladser og levn fra den arabiske verdens lange og rige historie.

På trods af de seneste årtiers hastige omstilling til et moderne land er indstillingen i Indien stadig en af de mest tilbagelænede i Asien, så du kan roligt gå på opdagelse i fascinerende omgivelser, som vil forbløffe dig gang på gang.

Få luksus for alle pengene på et krydstogt med MSC – en gammel tradition, som også er en del af den rejse, som emiraterne har foretaget i de seneste år: Abu Dhabi og Dubai vil overraske dig med deres vovede, futuristiske arkitektur, og øen Sir Bani Yas island vil fortrylle dig med sine bountystrande og fabelagtige safariture gennem mangroveskov, ørken og de fredede bugter.


Indien vil henrykke dig med strejf af duftende kanel i teen efter en morgen på en strand i Goa eller et glimt af et tempel på en rickshawtur. Du må ikke snyde dig selv for Omanbugten og dens spektakulære koralrev, Khor FakkanKhasab og Muscat, hvor du fornemmer atmosfæren fra tusind og en nats eventyr. Mumbai – den indiske megaby med over 16 millioner indbyggere – er et spændende sted at opholde sig, og den tidligere portugisiske enklave Goa har været feriedestination siden 1800-tallet.Fra og med 15. november er det ikke muligt at booke dit krydstogt på vores hjemmeside. For at booke dit krydstogt venligst kontakt vores krydstogteksperter på Tlf. 70 80 10 80.
Du kan også sende en mail til os på info@msccruises.se

Ports in Abu Dhabi, Dubai & Qatar