Nord-Europa

Det utrolige nordlys og de storslåede norske fjorde
Fra de britiske øer til de baltiske stater og Sankt Petersborg
De fantastiske skandinaviske hovedstæder: Oslo, Stockholm, Helsinki, København og Reykjavík

Book Nu

KRYDSTOGTER I NORDEUROPA

Den nordiske charme
Den nordiske charme

Dette krydstogt med MSC mellem De Britiske Øer og Skandinavien via Baltikum og Rusland er noget ud over det sædvanlige med en perlerække af interessante og usædvanlige destinationer. Her kan du udforske nogle af de fjerneste og mest uberørte egne af planeten, hvor naturen viser sig fra sin smukkeste side og byder på alt fra nordlys til spektakulære omgivelser i de nordiske fjorde.

Du får et unikt krydstogt, hvor vi passerer betagende slotte og gletsjere under midnatssolen, sejler mellem nogle af de mest fascinerende byer i verden – HamburgHelsinkiStockholmAmsterdamTallin og St. Petersburg – og billedskønne småbyer som Warnemünde i Tyskland og Stavanger and Molde i Norge, hele vejen til den mytiske Nordkap, hvor Nordpolen venter lige på den anden side af Svalbard og Ishavet.


Denne del af verden opleves og nydes bedst på et krydstogt, som giver dig adgang til regionens mystiske legender og tusind år gamle historie.


Fra og med 15. november er det ikke muligt at booke dit krydstogt på vores hjemmeside. For at booke dit krydstogt venligst kontakt vores krydstogteksperter på Tlf. 70 80 10 80.
Du kan også sende en mail til os på info@msccruises.se

Ports in Northern Europe