Flåde

Vores signatur til søs

Vores signatur til søs
Vores signatur til søs

Vi har udforsket havene i over 300 år. Det, der begyndte med ét skib, er vokset til en storslået flåde.
Aponte-familien har gennem århundrederne sejlet rundt på verdenshavene, og i 1970 grundlagde de Mediterranean Shipping Company, som nu er det næststørste container-rederi i verden. Med baggrund i familiens søfartshistorie og kærlighed til havet blev MSC Cruises lanceret i 1988, og det er nu en af de hurtigst voksende krydstogtsrederier i verden med en flåde på 16 skibe.

  • Vores kaptajner skal have mindst 11 års navigationserfaring, komme fra vores fragtaktiviteter rundt om i verden og gennemgå strenge, kontinuerlige uddannelsesprogrammer. 
  • Selektiv besætningsrekruttering og løbende personaleuddannelse sikrer en høj servicekvalitet 
  • Vores sejlplaner dækker mere end 1.000 ruter rundt om i verden 
  • Elegant designet interiør med natursten og marmor, der hovedsagligt stammer fra Italien   
  • Tekstiler af fremragende kvalitet, guldblade-mosaikker og Swarovski-krystaltrapper   
  • Flere balkonkahytter med havudsigt end noget andet krydstogtsrederi på markedet   
  • Et miljøvenligt krydstogtsrederi med innovative, energibesparende vandgenbrugssystemer installeret på vores skibe   
  • Mere end 11 millioner rejsende har allerede nydt et krydstogt med MSC

Flådeoversigt

Vores flåde

MSC Armonia

MSC Armonia

MSC Bellissima

MSC Bellissima

MSC Divina

MSC Divina

MSC Fantasia

MSC Fantasia

MSC Grandiosa

MSC Grandiosa

MSC Lirica

MSC Lirica

MSC Magnifica

MSC Magnifica

MSC Meraviglia

MSC Meraviglia

MSC Musica

MSC Musica

MSC Opera

MSC Opera

MSC Orchestra

MSC Orchestra

MSC Poesia

MSC Poesia

MSC Preziosa

MSC Preziosa

MSC Seascape

MSC Seascape

MSC Seashore

MSC Seashore

MSC Seaside

MSC Seaside

MSC Seaview

MSC Seaview

MSC Sinfonia

MSC Sinfonia

MSC Splendida

MSC Splendida

MSC Virtuosa

MSC Virtuosa

MSC World Europa

MSC World Europa

MSC for Me

MSC technology at the service of the art of hospitality

MSC for Me has been designed to meet our guests needs today and in the future and enhances every aspect the MSC holiday experience. Through the most innovative technology solutions MSC for Me interconnects guests, crew and ship so your time on board is literally in your hands.

Available for guests travelling on MSC Seashore, MSC Virtuosa, MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview and MSC Splendida (only in English and when the cruise is from China). 

Coming soon on MSC Seascape and MSC World Europa.

MSC technology at the service of the art of hospitality

Virtual Tours

Oplev skiben med denne interaktive virtuelle tur i 360°

MSC Armonia

MSC Armonia

MSC Bellissima

MSC Bellissima

MSC Divina

MSC Divina

MSC Lirica

MSC Lirica

MSC Magnifica

MSC Magnifica

MSC Meraviglia

MSC Meraviglia

MSC Musica

MSC Musica

MSC Opera

MSC Opera

MSC Orchestra

MSC Orchestra

MSC Poesia

MSC Poesia

MSC Preziosa

MSC Preziosa

MSC Sinfonia

MSC Sinfonia

MSC Splendida

MSC Splendida

Ruteovervågning

Articles[0].Title

TOPMODERNE SIKKERHED

Som stolte arvinger til en unik søfartstradition fremmer MSC Cruises veletablerede værdier i form af maritim professionalisme hos alle vores besætningsmedlemmer på alle niveauer. Vi støtter dem gennem hele deres karriere for at sikre, at deres ekspertise bliver finpudset og løbende holdes ajour. Og vi udstyrer dem med de mest avancerede navigations- og sikkerhedsteknologier.

For eksempel har vores topmoderne skibe et innovativt ruteovervågningssystem, der bruger satellitteknologi til at videresende den enorme mængde data ombord til MSC Cruises' maritime operationshovedkvarter i Sorrento. Her sender et QPS-serversystem oplysningerne videre til en yderligere række af avancerede systemer, herunder et Quaestor ruteforberedelses- og analyseværktøj.

Dette overvåger og analyserer konstant skibets position, hastighed, retning og kurs samt dybde, strøm og andre parametre i de omkringliggende farvande, plus eventuelle andre fartøjers positioner inden for en radius af 40 sømil. Derfor følger alle vores skibe en fuldstændig sikker kurs på alle tidspunkter, både ved almindelig sejllads, manøvrering, lodsning og dokning. Lignende topmoderne løsninger videresender fyldestgørende data fra maskinkontrolrummet og vejrsystemer ombord til både broen og Sorrento, hvilket muliggør et realtidsoverblik og konstant optimering. Dette giver yderligere en fordel i form af enestående miljøvenlig ydeevne på tværs af flåden, hvilket optimerer strøm- og brændstofforbrug for at holde emissionerne nede på et minimum. Så den verden, vi passerer sikkert igennem, er lige så smuk for fremtidige generationer, som den er for os i dag.

Miljøvenlige skibe

Articles[0].Title

Miljøvenlige skibe

KVALITETSSIKRING: Vi har fået ISO-certificering for miljøbeskyttelsesarbejdet om bord på vores skibe for beskyttelse af de økosystemer, skibene kommer i kontakt med og vores kvalitetssikring både til havs og i land. 


ENERGIVENLIGE SYSTEMER: Vi anvender forskellige innovative, energibesparende teknikker, som eksempelvis optimering af aircondition-systemerne og automatisk varmeregulering i kahytterne. 


AFFALDSHÅNDTERING OG GENINDVINDING: Vi benytter de nyeste løsninger inden for miljøvenlig affaldshåndtering og genindvinding af afløbsvand om bord på vores skive, helt i tråd med højeste miljøstandard.


Vi har stor respekt for verdenshavene, og vi bestræber os hele tiden på at udvikle os og blive mere miljøvenlige i alt, hvad vi foretager os. Vi gør en stor indsats for at finde nye og innovative måder at mindske vores miljøpåvirkning på ved at bruge moderne teknik og miljøvenlige materialer i vores organisation.


Vi er blevet ISO-certificeret for det miljøbeskyttelsesarbejde, vi udfører om bord på vores skibe, for vores beskyttelse af de økosystemer, som skibene kommer i kontakt med, samt for vores kvalitetssikringsarbejde både i land og til havs. Det betyder, at vi stræber efter at optimere vores brændstofeffektivitet, og i dag er alle vores nye skibe udstyret med scrubbers, som mindsker svovludledningen ved at rense udstødningen fra motorerne, og snart vil alle vores ældre fartøjer også få installeret scrubbers.

Intet spildevand forlader vores skibe, før det er blevet renset grundigt. Alle vores skibe er udstyret med et avanceret system til behandling af afløbsvand, som filtrerer vandet i flere trin. Denne proces fører til, at det afløbsvand, som vi lukker ud, har samme kvalitet som vand fra hanen. Andet flydende affald, som kan være skadeligt for miljøet, fx madolie, olievand, smøremiddel og rengøringsmidler, bliver aldrig lukket ud i havet, men tømmes af autoriserede virksomheder i land.


Materiale, der anvendes om bord på vores skibe, miljøsorteres og afleveres i land, og et stort antal engangsplastartikler fra vores skibe og virksomhed i land er blevet erstattet med miljøvenlige løsninger. For at mindske madspildet om bord beregner vi forbruget af råvarer på baggrund af vores gæster.

Priser
Award[0].Title

7 Golden Pearls

Skibet med den højeste miljøstandard
CLEANSHIP 2 - AWT (Avanceret spildevandsbehandling) CLEAN-SEA2 og CLEAN-AIR (emissionskontrol)
Award[1].Title

ISO 14001

Miljøforvaltning
Award[2].Title

ISO 22000

Forvaltning af fødevaresikkerheden
Award[3].Title

OHSAS 18001

Sikkerhedsforvaltning
Award[4].Title

ISO 50001

Energimæssig ydeevne

Award[5].Title

ISO 9001:2000

Kvalitetsstyring