TILPAS DIT KRYDSTOGT

Tilpas dit krydstogt

Gør dit krydstogt endnu bedre

Du kan tilpasse dit krydstogt ved at tilføje tilbud fra vores store udbud af tillægsservices. Gør dit krydstogt All Inclusive med vores drikkepakker, læg en spa-behandling ind i kalenderen eller bestil en spændende udflugt på et af dine rejsemål! 


Kontakt dit rejsebureau for information om hvilke tillægstjenester, der er tilgængelige for netop dit krydstogt og for at bestille disse. Du kan tilføje, ændre eller afbestille tillægstjenester frem til fire døgn (96 timer) inden afrejse.

Tilpas dit krydstogt

Drikkepakke

Drikkepakker

Drikkepakker

Efter en morgen i motionscentret eller eftermiddag i solen er der ikke noget, der lokker som en iskold, forfriskende drink. Har du lyst til en cocktail inden middagen, et glas vin til maden eller måske en drink efter middagen? Alle barer og restauranter og vores store udbud af forudbestilte drikkepakker giver dig et fantastisk udvalg af forskellige drikke, der slukker din tørst, eller forsøder tilværelsen på ferien.

Udflugter -

Der er en udflugt for enhver smag

Der er en udflugt for enhver smag

✓ Garanti for laveste pris sammenlignet med priser ombord 
✓ Udflugter muligt på 5 forskellige sprog
✓ Kvalitet, Komfort & Bekvemt
 
save-up-20-DK-29060

SPA & Fitness

Afslapning og vitalitet

Afslapning og vitalitet

MSC Cruises overdådige og eksklusive MSC Aurea Spa giver dig et roligt fristed på skibet. Her kan du forkæle dig selv med en skøn spabehandling, skønhedsbehandling, aromaterapi eller balinesisk massage, så du kan komme hjem og føle dig afslappet, harmonisk og måske tilmed lidt smukkere.

Særlige lejligheter

En skøn måde at forkæle din kæreste på

En skøn måde at forkæle din kæreste på

Intet siger ”amore” som et krydstogt med MSC Cruises, navnlig ikke hvis du vælger en af vores romantiske pakker for at forkæle den, du elsker. Fra mousserende vin og kanapeer til champagne og jordbær dyppet i chokolade - vælg fra en dejlig menu af lækkerier, som kan deles i kahytten.

Specialrestauranter

Oplev en verden af smage

Oplev en verden af smage

En af de bedste ting ved ferie er, at man har tid til at opleve ting sammen med familie og venner, eksempelvis at sætte sig ned sammen og nyde et lækkert måltid. Vores skibe er berømte for den kvalitet og det udbud af mad, du kan få ombord. Så hvorfor ikke forvandle dit krydstogt til en kulinarisk opdagelsesrejse ved at bestille et par middage i en af vores specialrestauranter?

Foto & Video

Dine ferieminder

Vores fotopakker og videoservices er til rådighed på hele krydstogtet. Professionelle fotografer fanger højdepunkterne på dit krydstogt og kan også forevige særlige lejligheder som fødselsdage, bryllupsdage og andre højtider. Du kan altid se deres resultater i skibets fotogalleri.
Dine ferieminder

Vaskeservice

Nyvasket tøj gør rejsen endnu mere bekvem

Alle elsker den friske fornemmelse af nyvasket tøj, og vi er sikre på, at du bliver glad for vores vaskeservice. Behold feriefornemmelse lidt længere ved at komme hjem med rent tøj, tørt og klart til at lægge i skabet. Benyt dig af vores vaskeservice, når du vil, også på krydstogtets sidste dag. Which is why our Laundry Service Package makes that more comfortably accessible than ever.

Keep the holiday feeling alive a little longer by returning home with your clothes washed, dried and ready to store. Take advantage of our laundry packages any time, even the last day of your cruise.

Nyvasket tøj gør rejsen endnu mere bekvem

Internet

Hold kontakten med dine kære

Uanset hvor skibet befinder sig, er du aldrig langt hjemmefra, når du er på krydstogt med MSC Cruises. Du kan etablere forbindelse til nettet, sende e-mails til familie, venner og kolleger, udskrive dokumenter eller fotos og surfe på de sociale medier. Hold dig opdateret med det, der sker ude i verden, læs seneste nyt på nettet og hold kontakten med dem derhjemme - en naturlig del af det sjove ved at tage på ferie.
Hold kontakten med dine kære

Park & Cruise

Kører du i bil til havnen?

Kører du i bil til havnen?

Let din parkering og ombordstigning så meget som muligt med Park & Cruise. Vores nye Park & Cruise-service giver dig den nemmeste parkeringsmåde i afrejsehavnene nedenfor. Du kan ganske enkelt aflevere bilen og bagagen og stige om bord på skibet. Park & Cruise gør livet nemmere for bilister. Hele konceptet Park & Cruise er udviklet til at være nemt - også betalingen.