DET ER IKKE ET HVILKET SOM HELST SKIB, 

DER ER MSC MERAVIGLIA

MSC Meraviglia er største skib nogensinde, hvilket gør at vi kan tilbyde en perfekt krydstogtoplevelse for endnu flere af vores gæster.


Lad dig eksempelvis forføre af spektakulære shows med blandt andre Cirque du Soleil, slip dig løs i vandlandet med ikke mindre end tre vandrutsjekanoner, slap stille og roligt af med en kop kaffe, en bog og uendelig havudsigt. Eller hvorfor ikke gå en tur og kigge i vores shopping-galleri i to plan, hvor loftet er dækket af en 480 m² stor LED-skærm – en digital himmel, som viser solnedgangen eller den stjerneklare nattehimmel. Med gourmetmiddage, der serveres på to klokkeslæt og i vores nye koncept “flexible dining”, hvor du frit kan vælge, hvornår og hvor du vil spise, bliver dine dage ombord præcis, som du ønsker.


Med den innovative planløsning med store åbne områder både inden døre og uden døre bliver krydstogtet perfekt, uanset hvilken tid på året, du vælger at rejse.


STORE POOLDÆK
Det moderne og rummelige soldæk er perfekt til afslappende dag ved poolen. Med to store poolområder med bekvemme solstole og med poolbaren lige ved siden af, har du alle forudsætninger for en pragtfuld dag ombord. Pooldækket er lige så hyggeligt at besøge om aftenen, hvor masser af lamper oplyser vandet og skaber en magisk atmosfære.


ET PARADIS FOR BØRN
Mød nye venner i en af børneklubberne eller leg frit i legerum og på legepladser ombord. Udfordr vennerne i basket, se kampe i tv sammen, konkurrer i Virtual reality racing eller kast jer ud i en vandrutsjekanonerne. Slap af i loungen, og mød hinanden på diskoteket om aftenen. Ombord på MSC Meraviglia er der utrolig mange spændende ting, du kan lave!


ÅBNE OMRÅDER TIL UNDERHOLDNING
Agter på skibet ligger Horizon pool med fri udsigt over havet. Nyd solen og en forfriskende dukkert med horisonten som baggrund. Om aftenen bliver den smukke udendørsbelysning tændt, og området bliver forvandlet til et flot dansegulv med en scene til underholdning og kun stjernehimlen som tag. Velkommen til denne romantiske del af skibet.

MASSER AF MAD & DRIKKE
Med 12 forskellige spisesteder er måltiderne i sig selv rejsen værd at opleve. Vælg mellem Kaito Sushi Bar, ægte italienske delikatesser fra Eataly, kød fra Butcher’s Cut og specialkomponerede måltider, skabt specifikt til at passe til Cirque du Soleils show. Alle menuer ledsaget af drikkevarer, der gør middagsoplevelsen komplet.

CHOKOLADE & KAFFE
Den franske dessertmester Jean-Philippe Maury har været med til at udvikle konceptet til denne helt vidunderlige chokoladebar. Nyd noget sødt til din ægte italienske espresso eller capuccino, samtidig med at du kan se, når chokolademestrene laver pralinere, trøfler og chokoladekager i det åbne køkken.

UNDERHOLDNING
Der er skabt to forskellige forestillinger med det verdensberømte Cirque du Soleil specielt til MSC Meraviglias gæster. Forestillingerne vises seks aftener om ugen på den specialbyggede scene i Carousel Lounge. Gæster, der har lyst til at spise middag eller nyde en drink under forestillingen, har også mulighed for det. Yderligere gebyrer.


Find den kahyttype, der passer dig

Det er ikke kun skibet til alle årstider, det er også skibet med mange valg af kahyttyper. Fra indvendige kahytter med havudsigt eller balkon til rummelige Duplex Suiter med egen Jacuzzi. MSC Meraviglia tilbyder mange forskellige muligheder. Selskaber på 6-10 personer kan bestille kahytter, der støder op til hinanden med en dør imellem, så alle nemt kan vælge enten at være sammen eller nyde privatlivets fred.


DUPLEX SUITE MED PRIVAT JACUZZI
Kahyt i to etager. På nederste etage åben dagligstue/spisestue med en sofa, der kan omdannes til en dobbeltseng. På øverste etage soveværelse med dobbeltseng, som kan omdannes til to enkeltsenge (efter anmodning). To walk-in-closets, to badeværelser, interaktivt tv, to telefoner, internet via WiFi (mod afgift).

KAHYTTER MED BALKON
Med flere kahytter med balkon end noget andet krydstogtskib kan flere gæster end nogensinde få den luksus at kunne trække sig tilbage til kahytten, og nyde freden og havudsigten på egen balkon. Med vores oplevelseskategorier tilpasser du din indkvartering, så du får lige den ferie, du ønsker!

FAMILIEKAHYTTER
Familier og større selskaber, som rejser sammen, har masser af forskellige kahyttyper, de kan vælge imellem ombord på vores skibe. For første gang kan man f.eks. kombinere op til tre kahytter, alle med eget badeværelse, hvor helt op til 10 gæster kan bo komfortabelt sammen.