Flådefaciliteter

Flådefaciliteter

Flådefaciliteter

MSC Splendida
De luksuriøse suiter og brede, rummelige dæk oplyses af de varme solstråler. MSC Splendida, hvor man finder den eksklusive MSC Yacht Club, er endnu et kapitel i romancen mellem havet og de rejsende.
Opdag mere

MSC Fantasia
MSC Fantasia er et mesterværk af italiensk stil: den perfekte blanding mellem avanceret teknologi, elegance og eksklusive tjenester.
Opdag mere

MSC Magnifica
Overdådig og storslået - gør dig klar til en ny luksusliner i særklasse.
Opdag mere

MSC Poesia
MSC Poesia er en rytmisk blanding af banebrydende teknologi, elegant atmosfære, spændende underholdningssteder og fristende spisesteder.
Opdag mere

MSC Musica
Lige fra det øjeblik du træder ombord på MSC Musica, vil du føle, at der er musik i æteren. En perfekt blanding af smagfuldt design, elegant atmosfære og glitrende underholdningssteder. Gæster fra hele verden vil nyde den kosmopolitiske atmosfære, de rekreative faciliteter og de udsøgte retter, både fra det italienske køkken og et udvalg af internationale specialiteter.
Opdag mere

MSC Orchestra
Alle elementerne ombord på MSC Orchestra samarbejder harmonisk om at skabe en fremragende forestilling. Opmærksomhed på detaljerne, middelhavs-gæstfrihed, lækker italiensk mad: en perfekt destination til en afslappende ferie på havet.
Opdag mere

MSC Lirica
Den karakteristiske stil på MSC Cruises beundres verden over, og den er så nem at genkende som italiensk musik. Med sin blanding af elegant indretning og atmosfære, afspejler MSC Lirica rederiets arv og stærke traditioner for gæstfrihed.
Opdag mere

MSC Opera
Det fine træværk, marmorgulvene, de pulserende tekstiler og panoramavinduerne med dramatisk havudsigt, skaber det perfekte miljø for en multikulturel krydstogtsoplevelse på MSC Opera. En oplevelse der ledsages af udsøgte italienske og internationale retter samt fremragende feriestedsfaciliteter.
Opdag mere

MSC Sinfonia
MSC Sinfonia er et skib, der vil overraske dig og tilbyde en bred vifte af faciliteter ombord i moderne omgivelser. Du vil finde det bedste, højt kvalificerede personale, femstjernede måltider og et omfattende udvalg af fitnessudstyr og spa-behandlinger.
Opdag mere

MSC Armonia
Opdag nye ting, besøg arkæologiske udgravninger, der syder af historie, køb ind på en livlig gade og lad dig forkæle og bliv opvartet, som om du er den eneste gæst. MSC Armonia gør alt dette muligt.
Opdag mere