Vores Gæster

Vores Gæster

Helt unik

Tusinder af gæster tager på krydstogt med os hvert år – par, ældre, singleforældre, storfamilier, grupper med venner, erhvervsfolk, som har fået rejsen som belønning for toppræstationer – alle er forskellige, men deler alligevel en ganske særlig oplevelse. Det skyldes, at et MSC-krydstogt, mere end nogen anden ferieform, vækker drømmene til live. Havets romantik, den levende horisont, skønne gourmetmåltider og luksuslivet ombord. Anløbshavnene er blandt verdens mest eftertragtede rejsemål. 


Hos MSC Cruises gør vi alt for, at din drøm skal blive til virkelighed, og vi ved, at vi alle har vores egne drømme, der er helt unikke. Det er derfor, at vi sammensætter hver eneste detalje og hver eneste valgmulighed på vores krydstogter med henblik på, at du kan gøre hvert øjeblik helt dit eget at opleve og mindes.

Helt unik

Par

Kun jer to

Kun jer to

Nyd udsigten over havet, mens solnedgangen antænder jeres hjerter. Oplev fantastiske gourmetretter sammen i de glamourøse specialitetsrestauranter. Oplev spændende og smukke steder med vores skræddersyede, romantiske udflugter. Nyd en balinesisk massage side om side. Der er et utroligt udvalg af særlige pakker for par og bryllupsrejsende, og der tilbydes desuden spa- og wellness-behandlinger, skønne drikkevarer og udsøgt spisning.

Seniorer

En vidunderlig rejse, hvor du kan nyde hvert øjeblik

En vidunderlig rejse, hvor du kan nyde hvert øjeblik

Nyd udsigten fra poolen. Slik sol. Kom i form i fitnessrummet eller forkæl hver en muskel med en mesterlig massage. Vinsmagning i udsøgt selskab. Slå takt til den varierede, levende musikunderholdning, og nyd shows i verdensklasse i Broadway-teatrene ombord. 


Vi tilbyder seniorpakker, der udformes specielt til at give dig en drømmerejse til meget attraktive priser.

Grupper

Grupper

Grupper

Et krydstogt med MSC Cruises er ganske enkelt den bedste måde at fejre et venskab på. Oplev uforglemmelige dage sammen, og udforsk verdens mest eftertragtede destinationer på et krydstogt. Kun på vores skibe finder du så mange dejlige og sjove aktiviteter fra moderne idrætsanlæg og det eksotiske MSC Aurea Spa til pulserende natteliv og fantastisk shopping! Du har naturligvis også mulighed for romantiske stunder på tomandshånd i vores elegante kahytter, gourmetrestauranter og på de mange afsondrede dækområder. Derudover tilbyder MSC fantastiske skræddersyede muligheder, der giver din gruppe nøjagtigt, hvad I søger.

Incitamenter

MSC Cruises kender til forretningsverdenen

Vi har stor erfaring i, hvordan møder, events, udstillinger, konferencer, produktlanceringer og kurser kan arrangeres ombord. Vores moderne luksusskibe giver dig fantastiske muligheder for at gøre PR for virksomheder og organisationer, og at præsentere dit varemærke og styrke loyaliteten blandt dine interessenter. 


Vi tilbyder topmoderne faciliteter og specialuddannede konsulenter, der kan give dig en nøglefærdig løsning, som omfatter sport, fritid, underholdning og gourmetretter af højeste kvalitet. Alt dette understøttes af perfekt planlægning og udsøgt service. Så du kan være sikker på, at du når dine mål.

MSC Cruises kender til forretningsverdenen