Nyheder

DET ER ALDRIG FOR SENT AT PLANLÆGGE DIN DRØMMEFERIE

19-12-2016

Ti inspirerende grunde til hvorfor din sommerferie i 2018 bør foregå ombord på et skib fra MSC Cruises.


Grund nr. 1: Kom tættere på havet end nogensinde før i Middelhavet og Caribien
Fra sommeren 2018 kan gæsterne komme tættere på havet end nogensinde før ombord på det splinternye MSC Seaside, som begynder sin tjeneste i december 2017, and som en nyhed for sommeren 2018 introduceres hendes søsterskib, MSC Seaview.
 
Grund nr. 2: Oplev ægte cool skandinavisk stil
Den voksende appetit efter cool skandinavisk stil vil fortsætte med at bringe trendjagtende rejsende til byer som Stockholm, Oslo og København.
 
Grund nr. 3: Kom flyvende fra start med Fly & Cruise
MSC Cruises’ Fly & Cruise-pakker vil fortsat være et populært valg i sommeren 2018 og sørger for, at gæsterne kan være helt afslappede omkring deres transfers.
 
Grund nr. 4: Opfyld dine rejsedrømme i det østlige Middelhav
Rejseeksperterne er enige om, at Santorini bedst nås fra havet, da det midnatsblå hav perfekt fremhæver de ikoniske hvide huse på toppen af øen.
 
Grund nr. 5: Underholdning (og afslapning) for hele familien
Med en MSC Cruises-oplevelse vil både børn og voksne elske tiden ombord. Med partnerskaber med førende mærker som Lego® og Chicco og børneklubber til alle aldre, hvor de små kan få ny venner i gruppeaktiviteterne, kan forældrene slappe af, mens de slikker lidt sol, velvidende at deres børn er i gode hænder.
 
 
Grund nr. 6. Und dig selv lidt luksus
MSC’s Yacht Club er designet til kvalitetsbevidste gæster, som er ude efter en eksklusiv og privat oplevelse med et væld af muligheder. Et tilbud om et ‘skib inden i skibet’. Inkluderer et eksklusivt område med 24-timers butler-service, privat portner, luksuriøse suiter og all-inclusive mad og drikke. Gæsterne i vores Yacht Club kan nyde den samme luksus som på en privat yacht, men med adgang til alt, som et stort skib har at tilbyde.  
 
Grund nr. 7: Madelskere – glæd jer!
MSC Cruises tilfører krydstogtsoplevelsen lækre madoplevelser af højeste kvalitet.  Med stærke rødder i Middelhavet og en passion for mad lavet med førsteklasses friske råvarer, er det MSC Cruises’ mål at tilbyde gæsterne et bredt udvalg af autentiske spiseoplevelser.  
 
Grund nr. 8: Sejl afsted med stil eller spot stjerner i Ibiza
Hvis livet på bølgen blå lokker, og det lyder bekendt med drømme om gåture langs den franske riviera, så tilbyder MSC Cruises’ skibe og rejseplaner den bedste mulighed for at opleve den berømte ‘joie de vivre’ i sommeren 2018. Fire MSC Cruises-skibe vil sejle til de mest populære havne i Italien, Spanien, Malta og selvfølgelig Frankrig, inklusiv Cannes, og det kan opleves som en del af MSC Seaviews forbedrede rejseplan fra juni 2018.
 
Grund nr. 9: Du får mere ud af mindre med et Minikrydstogt
Det perfekte valg for gæster, der ikke har været på krydstogt før, og som gerne vil have en smagsprøve på krydstogtsoplevelsen, eller for dem, der kun har et par dages ferie. Et Minikrydstogt varer mellem fire til seks dage men giver stadig gæsterne mulighed for at opleve alt det, som et længere krydstogt har at tilbyde, med en vifte af forskellige destinationer og underholdning og madoplevelser ombord.
 
Grund nr. 10: En opkoblet krydstogtsoplevelse
Alle MSC Cruises’ 11 nye skibe vil tilbyde det nyeste inden for teknologi, hvilket senere vil blive implementeret i hele resten af flåden, så gæsterne kan få en gnidningsfri og opkoblet ferieoplevelse.