Nyheder

Børnefamilier vælger at tage på krydstogt i Middelhavet

01-05-2016


MSC Cruises, med sine italienske rødder, er eksperter i Middelhavet, og er det rederi med flest gæster i Middelhavet. Middelhavet har længe været en hot krydstogtsdesitination for børnefamilier, og de mest populære ruter er i den vestlige del af Middelhavet med klassiske stop som Barcelona, Venedig og Palermo.
 
”Interessen for Middelhavet vokser konstant, og vi ser at flere og flere børnefamilier vælger at tage på krydstogt. Vores særlige familiekahytter rummer op til seks personer, og gør det nemt at tage på krydstogt med hele familien,” siger Åsa Elmcrona, marketingchef i MSC Cruises i Skandinavien. ”Desuden er der aktiviteter for hele familien, både til havs og på land.”
 
Top 3 over de mest populære krydstogtruter i Middelhavet:
 

  1. Civitavecchia (Rom) > Palermo > Valletta > Valencia > Marseille > Genua > Civitavecchia (Rom) (MSC Preziosa)
  2. Barcelona > Ajaccio > Neapel > La Spezia > Genua > Cannes > Palma De Mallorca > Barcelona (MSC Fantasia)
  3. Venedig > Bari > Katakolon > Mykonos > Piraeus (Aten) > Dubrovnik > Venedig (MSC Magnifica)
 
Hovedparten af rejserne til Middelhavet i sommersæsonen bestilles allerede i januar, især når det handler om børnefamilier og større selskaber. Juni og juli er de to måneder, hvor flest vælger at tage på krydstogt i Middelhavet.
 
Interessen for at tage på krydstogt i Middelhavet fortsætter med at stige, og i løbet af sommeren 2017, søsætter MSC Cruises sit nye skib MSC Meraviglia. Skibet bliver MSC Cruises’ nye flagskib, 350 meter langt og med en forlystelsespark i to etager er MSC Meraviglia perfekt til børnefamilier, som vil opleve Middelhavet.