Nyheder

MSC Cruises præsenterer et enestående samarbejde med Cirque du Soleil

27-04-2016

MSC Cruises præsenterer et enestående samarbejde med Cirque du Soleil Fra sommeren 2017 bliver skibet i næste generation, MSC Meraviglia, det første krydstogtsskib med en specialindrettet Entertainment Lounge, der er designet i samarbejde med Cirque du Soleil, for at skabe en enestående oplevelse til havs.


Dette langsigtede samarbejde bliver udvidet til MSC Meraviglias tre søsterskibe, der blive søsat i 2019, 2020 og 2022. Seks aftener om ugen vil Cirque du Soleils fantastiske artister præsentere to unikke shows, eksklusivt sammensat til MSC Cruises med et publikum på ca. 500 gæster pr. show.


Denne magiske underholdning vil finde sted i den specialbyggede 1.000 M2 store lounge i agterenden af skibet, hvor gæsterne kan nyde middagen eller cocktails, men de ser den spektakulære show.
Krydstogter på skibet MSC Meraviglia, som har premiere i Middelhavet i juni 2017, kan allerede bestilles nu. Skibet vil sejle i det vestlige Middelhav fra og med juni 2017 med hjemmehavne i Genua, Marseille og Barcelona.Insert news text