Nyheder

MSC ARMONIAS JOMFRUANKOMST TIL HAVANNA MARKERER EN YDERLIGERE UDVIDELSE AF MSC CRUISES’ CUBA-TILBUD

21-11-2016

MSC Cruises – den første globale krydstogtslinje, der har serviceret Cuba siden 2015 – introducerer skib nummer to i hjemhavnen i Havanna, hvilket giver danske gæster mulighed for krydstogter året rundt, både sommer og vinter
 
Genève, Schweiz, 21. november 2016 – Schweiz-baserede MSC Cruises, der er det største privatejede krydstogtsselskab og førende på markedet i Europa, Sydamerika og Sydafrika, introducerede i dag skib nummer to, det for nyligt totalrenoverede MSC Armonia, til hjemhavn i Havanna sammen med MSC Opera. Tidligere i dag markerede MSC Armonia sin traditionelle jomfruankomst, da hun ankom til Havanna, som det sidste stop på sin lange rejse fra Genova i Italien.
 
MSC Cruises var den første globale krydstogslinje til at have hjemhavn i Havanna, Cuba i 2015 – hvilket tilføjede både Havanna og Isla de la Juventud til dens populære rejser i Caribien og Antillerne for at tilfredsstille de evigt tiltagende krav fra gæster verden over, der leder efter endnu mere omfattende rejsemuligheder i området, såvel som adgang til et af de mest efterspurgte kultur- og turistdestinationer i verden: Cuba.
 
Introduktionen af endnu et MSC Cruises skib markerer den fortsatte udvidelse af selskabet i regionen og vil sørge for flere mulige rejsedestinationer og flere afgange til Danmark fra Havanna. Ikke nok med det, men rejseplanerne vil starte med enten to eller tre dage i Havanna, så gæsterne får tid til at opleve byen fuldt ud med en komfortabel base i deres kahytter. Som følge af den øgede kapacitet, vil danske gæster nu kunne tage på krydstogt til og fra Cuba, både sommer og vinter.
 
Claes Tamm, landsdirektør for MSC CRUISES Danmark, udtalte: “På MSC Cruises har vi et stort engagement i hele tiden at forbedre rejseplanerne for vores gæster, for at give dem mulighed for at opleve nye rejsemål og kulturer på en enestående måde. Vi var meget stolte af at være den første internationale krydstogtslinje, der tilbød gæster cubanske rejsemål, og det er os en fornøjelse at kunne tilbyde øget kapacitet og krydstogter året rundt.”
 
Både MSC Armonia og MSC Opera har for nylig gennemgået en total opgradering, som en del af selskabets 200 millioner Euro Renaissance-program, og de er nu klar til at tilbyde gæsterne uovertruffen komfort, service og underholdning. Som en del af dette multimillionprojekt tilbyder begge skibe nu forbedrede balkonkahytter med storslået panoramahavudsigt, flere bespisningsfaciliteter, så udvalget af friske og autentiske spiseoplevelser nu er endnu større, et nyt underholdningsområde og et udvidet MSC Aurea Spa til gæster, der gerne vil forkæles under sejlturen.
 
Claes Tamm tilføjede: “Cuba og Caribien er de perfekte rejsemål for kulturentusiaster såvel som soldyrkere. Øen er rent faktisk en kulturel smeltekedel og tilbyder en markant blanding af traditioner, takket være dens rige kulturarv og historie, som er unik i området. Dette omfatter blandt andet X UNESCO-certificerede steder rundt omkring på øen.”
 
Cuba-pakkerne koster fra 3569 DKK og kan inkludere lufttransport fra København med MSC Cruises’ fly & cruise partnere, herunder Air France.