Nyheder

Seks årsager til, at MSC Meraviglia bliver næste års mest eftertragtede feriedestination i Middelhavet

29-08-2016

Med mindre end 12 måneder til de første gæster går ombord på MSC Meraviglia, har MSC Cruises endnu engang løfte sløret for flere detaljer om sit første af den nye generations innovative skibe. MSC Meraviglia er udviklet til at opfylde alle de behov, gæsterne måtte have, og introducerer nye, banebrydende måder at knytte feriegæsterne sammen med de oplevelser, der er vigtige for netop dem, både til havs og på land. Med det første krydstogt planlagt til den 4. juni 2017 tilbyder MSC Meraviglia det ypperste inden for underholdning, et stort udbud af middagsalternativer og mange luksuriøse træningsmuligheder og skønhedsbehandlinger. 
 
1. Eksklusiv underholdning i verdensklasse fra Cirque du Soleil

Højdepunktet af underholdning ombord repræsenteres af Cirque du Soleil, det førende underholdningsimperium, der er kendt for deres artistiske shows. Det er muligt på grund af det eksklusive Cirque du Soleil at Sea-partnerskab med MSC Cruises.
 
MSC Cruises har designet en skræddersyet underholdningsarena, Carousel Lounge, til MSC Meraviglia og dets tre intelligente søsterskibe. Med den seneste teknik i fokus har denne banebrydende arena, som er tilpasset specielt til forestillingen og artisterne i Cirque de Soleil, en forbløffende scene med en 180-graders rundet glasvæg. Udstyret med det absolut seneste udstyr og specialrigge gør Carousel Lounge det muligt for Cirque de Soleils artister at gennemføre deres verdensberømte shows, eksklusivt for gæsterne på MSC Cruises.
 
2. Flere familietilbud og spydspidsunderholdning for alle aldre

Med MSC Meraviglia fortsætter MSC Cruises med at udvikle og berige familietilbuddene, som altid har været hjertet i selskabets tilbud. Faciliteterne og servicen for familier på enhver ferie med MSC Cruises er udformet for at underholde alle familiemedlemmer, både sammen og hver for sig.
 
For første gang på et af vores skibe er alle faciliteter til familier, børn og teenagere samlet i en super underholdningspark og et børneområde.  Det betyder, at familierne har et område, som er særligt beregnet og udformet til deres behov Det er et trygt område for børnene og giver også mulighed for at møde og lære andre familier at kende. Dette område omfatter DOREMI Studio Lounge, en salon til alle former for familieaktiviteter, DOREMI Tech Lab, et must for børn, der er vilde med teknik, såvel som faciliteter, udformet i samarbejde med familieeksperter, herunder LEGO®-koncernen og Chicco. Aqua Parken ombord vil blandt andet indeholde fire svimlende vandrutsjebaner, en plaskepool og en ”Champagne Bowl”. Også Himalayan Bridge vil more den eventyrlystne, som kan koble sig fast til et reb og krydse skibet 60 meter over havet.
 
3. Bekvem indkvartering til alle behov

Den nytænkende indkvartering på MSC Meraviglia viser, hvordan MSC Cruises giver gæsten førsteprioritet gennem design og skibsbyggeri – på den måde, som kun et familieejet selskab er i stand til. Gæsterne kan vælge mellem 10 forskellige kahyttyper, så der er virkelig noget for enhver smag.
 
4. Et uovertruffent udbud af formelle og uformelle restauranter

Med sine 12 spiseområder giver MSC Meraviglia giver gæsterne tilgang til et fantastisk udbud af både formelle og uformelle restauranter, som – i ægte MSC Cruises-ånd – altid serverer frisk, autentisk mad. Vi kan blandt andet nævne buffeten, som er åben 20 timer i døgnet og som serverer et velsmagende udbud af middelhavsspecialiteter og internationale retter – herunder etniske-, ”rejseplans-” og helseområder - samt mange andre smage og kostbehov, som opfyldes døgnet rundt. Blandt de formelle restauranter kan nævnes den prisbelønnede Kaito Sushi Bar, den nye Kaito Teppanyaki Restaurant og et steakhouse i amerikansk stil med specialkød fra hele verden.

5. Det 96 meter lange promenadedæk i middelhavsstil

Endnu et enestående særkende ved MSC Meraviglia er skibets imponerende indendørs promenadedæk i middelhavsstil med en 80 meters LED-himmel, som skaber en fantastisk atmosfære døgnet rundt. Med fabelagtige visuelle effekter bliver promenadedækket skibets sociale centrum og et fokuspunkt for et bredt udbud af fritidsaktiviteter. Gæsterne kan blandt andet slentre frem og tilbage, sidde ned og suge atmosfæren til sig, shoppe amok eller spise en dejlig is eller crêpe.
 
6. Elegante pools til afslapning om dagen og underholdning om aftenen

Gæsterne ombord på MSC Meraviglia kan vælge mellem tre elegant designede pools:


  • Hovedpoolen på dæk 15, inspireret af de seje vibrationer på Miamis South Beach.  Den er cirka 25 meter lang og har det største poolområde til havs. Om aftenen bliver poolen et specialbelyst, visuelt skuespil.
  • Da MSC Meraviglia er skibet til alle årstider, er der en 10 meter indendørs pool med et  glastag, som kan åbnes når skibet ligger i havn, eller hvis vejret tillader det.
  • Endelig The Aft Pool på dæk 16, som har en spektakulær udsigt fra skibets agterstævn, og som om aftenen forvandles til et sted, hvor gæsterne kan danse hele natten under stjernerne.


Desuden byder skibet på den private One Deck Pool, eksklusiv for Yacht Club-gæster, i en misundelsesværdig placering på toppen af skibet på dæk 19, som giver mulighed for et roligt fristed til afslapning.
 
Disse er blot nogle af de særlige attraktioner, der er ombord på det fantastiske skib MSC Meraviglia og inden længe løfter vi fligen for flere.