Nyheder

MSC Splendida i Kina fra maj 2018

28-09-2016

Geneve, Schweiz og Beijing, Folkerepublikken Kina 21. september 2016
– MSC Cruises afslørede i dag, at de vil indsætte deres MSC Splendida i Kina i maj 2018. I forbindelse med dette, og i fodsporene på annonceringen af åbningen af MSC Cruises’ eget nye kontor i Shanghai, der har et nyt ledelses- og driftsteam baseret der, tager selskabet endnu et vigtigt skridt til at yderligere forbedre sin service på det kinesiske hjemmemarked.
 
137,936 GRT MSC Splendida, der er bygget i 2009, vil desuden blive et af de største og mest moderne krydstogtsskibe, der operer i regionen. Hun kan rumme i alt 4,363 gæster og har 1,637 kahytter, hvoraf 76% har en balkon.
 
Med sin nye position, vil MSC Splendida slutte sig til MSC Lirica, som, med stor succes, har serviceret det kinesiske marked siden maj 2016 og for nylig har flyttet sin hjemhavn til Tianjin for at servicere det blomstrende nordkinesiske marked under vintersæsonen.
 
Gianni Onorato, MSC Cruises’ administrerende direktør, udtalte under en tale tidligere i dag: ”At implementere MSC Splendida ved Kinas kyster er endnu et vidnesbyrd om vores engagement i dette vigtige vækstmarked. Siden det begyndte at sejle, har MSC Splendida faktisk været det mest populære skib blandt kinesiske og andre asiatiske gæster, der har været på krydstogt i Middelhavet med os.”
 
”Derudover repræsenterer MSC Splendida et andet vigtigt skridt hen imod at imødekomme de kinesiske gæsters voksende efterspørgsel efter vores enestående produkt og ultramoderne skibe. Hun vil desuden få en tørdoks-renovering i slutningen af 2017, forud for sin indsættelse, for yderligere at forbedre og tilpasse hendes allerede imponerende udbud af tjenester.”
 
MSC Splendida vil besøge mange populære krydstogtdestinationer i Kina, Japan og Korea. Detaljer omkring hendes rejseplaner vil blive offentliggjort snarest.
 
Se denne video af et besøg på skibet, for at finde ud af mere om MSC Splendida og hvad, hun kan tilbyde: https://www.youtube.com/watch?v=lF-_3C588JA