Nyheder

MSC World Cruise

14-11-2016

MSC Magnifica vil tilbyde et enestående 119 dages krydstogt med en rejseplan, der inkluderer 49 unikke destinationer fordelt på 6 forskellige kontinenter

 

Schweiz-baserede MSC Cruises, der er det største privatejede krydstogtsselskab og førende på markedet i Europa, Sydamerika og Sydafrika, annoncerede i dag åbningen af billetsalget til deres første verdenskrydstogt nogensinde.
 
MSC’s verdenskrydstogt foregår på det største og mest moderne af de skibe, der tilbyder denne slags længerevarende rejse. MSC Magnifica sejler fra Genève d. 5. januar 2019 og vender tilbage til Genève, efter sin jordomrejse, 119 dage senere. Dette helt enestående verdenskrydstogt vil krydse seks kontinenter, med stop ved 49 unikke destinationer i 32 lande, og vil være en drømmerejse for selv de mest kræsne rejsende med al den komfort og elegance, som forventes af MSC Cruises og deres skibe.
 
Om det så drejer sig om det klassiske sabbatår, orlov fra karrieren eller et pensionisteventyr, så drømmer rejsende i alle aldre om at udvide deres horisont og få værdifulde erfaringer ved at rejse verden rundt. MSC Cruises har skabt dette enestående tilbud for at hjælpe med at realisere denne rejsedrøm.
 
“Som virksomhed er det vigtigt for MSC Cruises at tilbyde sine gæster helt specielle og unikke oplevelser. Derfor har vi lyttet til deres feedback under udviklingen af verdenskrydstogtet og dets enestående rejseplan, og vi ved, at det for mange er en livslang drøm at få mulighed for at rejse jorden rundt, uden at gå på kompromis med komfort og stil,” udtalte MSC Cruises’ administrerende direktør Gianni Onorato. “Som et af verdens i sandhed internationale krydstogtsselskaber er det en naturlig udvikling at skabe et tilbud som verdenskrydstogtet til rejsende fra hele verden. Naturligvis har vi gjort det i ægte MSC Cruises-stil ved at tilbyde det bedst mulige skib til sådan en rejse – MSC Magnifica – og med en rejseplan, der ikke kan sammenlignes med noget andet på markedet.”
 
I løbet af de 119 globetrotterdage, vil gæsterne besøge nogle af de mest historiske havne, livlige kosmopolitiske byer og afsides, eksotiske paradis rundt omkring på jorden. MSC’s verdenskrydstogt vil give selv den mest kræsne rejsende mulighed for at opleve verden som aldrig før. Højdepunkterne på turen inkluderer:
 
  • Eksotiske nye destinationer: Fra Tongas varme øhav og Bora Boras idyl til Cartagenas levende kultur og Aqaba-oasen, har MSC Cruises håndplukket 49 eftertragtede rejsemål verden over. MSC’s verdenskrydstogt giver desuden gæsterne mulighed for at udforske New Zealand, Fiji og Maldiverne samt såkaldte “off the beaten path” caribiske øer, med stop ved ni havne i området.
                        
  • Eksklusive og enestående oplevelser på land: MSC Cruises vil fortsat tilbyde autentiske oplevelser for enhver smag med et stort udvalg af ekskursioner. Om det så er at ride på elefanter i Pinnawela, snorkelture i Mooreas laguner eller en tour i Nga Bay Nationalpark, så vil gæsterne kunne opleve det bedste, hver destination har at tilbyde. Og helt unikt for MSC’s verdenskrydstogt kan gæsterne booke 15 gratis valgfri ekskursioner på land og udforske verden som aldrig før.
 
  • Ægte opdagelser:  For at kunne få glæde af kulturen og aktiviteterne ved hvert stop, vil de rejsende på MSC’s verdenskrydstogt have masser af tid til at gå på opdagelse. Med et gennemsnitligt stop på 13 timer, hvilket er over gennemsnittet for krydstogter, vil gæsterne kunne opleve og udforske stederne fuldt ud.
 
  • Længere ophold på eftertragtede rejsemål: På populære rejsemål med mange aktiviteter, har MSC Cruises sørget for udvidede havneophold, som ikke tilbydes af noget andet krydstogtsselskab, herunder fire hele dage i Polynesien og tre hele dage på både Hawaii og i Los Angeles.
 
  • Kvalitetsoplevelse ombord: Med 118 nætter ombord, vil MSC Cruises sørge for, at gæsterne føler sig hjemme, blandt andet takket være adskillige rabatter ombord på f. eks. tøjvask. Der er taget højde for selv de mindste detaljer, så det er lettere end nogensinde at tage på denne rejse for livet.
 
I tillæg til det enorme udbud af destinationer og oplevelser på land, sørger MSC Magnificas faciliteter for komfort og stil på rejsen. Skibet er bygget i 2009 og har, med sit lækre design og den afslappede elegance, alt, der gør MSC’s krydstogsskibe til noget helt særligt, blandt andet en af de højeste procentdele af kahytter med balkon, kvalitetsservice, friske og autentiske spiseoplevelser på fire restauranter og 11 barer, moderne kahytter og en bred vifte af underholdnings- og fritidsaktiviteter. Fra gourmetrestauranterne til det store udbud af verdensklasseunderholdning, blandt andet et kasino, et panoramadiskotek, en cigarlounge og en 4D-biograf – der er kræset for detaljerne i den service og elegance, der er blevet MSC’s varemærke.
 
Selvom der er masser af aktiviteter at deltage i til havs, kan gæsterne også vælge bare at slappe af i et af de mange frirum om bord. Blandt andet MSC Magnificas prisvindende MSC Aurea Spa, der tilbyder traditionel balinesisk massage, ultramoderne skønhedsbehandlinger, sauna, tyrkisk bad og et rum til thalassoterapi.
 
Fra d. 14. november 2016 og en måned frem vil MSC Voyagers Club-medlemmer eksklusivt kunne booke hele krydstogtet på 118 nætter, og d. 14. december vil salget åbnes for offentligheden. Tur/retur afgangs- og ankomsthavne inkluderer Civitavecchia/Rom, Genève, Marseille og Barcelona. Gæster kan booke kahytter fra 93199 DKK.
 
MSC Voyagers Club-medlemmer, som booker nu, vil få en gratis drikkevaremenu og tredobbelte medlemspoint i forbindelse med bookingen, og de vil med det samme få glæde af fordelene. Gæster, som ikke allerede er medlemmer af MSC Voyagers Club, men som er i besiddelse af et medlemskort fra en anden førende rejsebonusordning kan blive medlem af MSC Voyagers Club på et tilsvarende eller højere niveau, takket være MSC’s Status Match. For mere information om MSC Voyagers Club eller MSC’s Status Match-ordning kan du besøge: http://www.msccruises.dk/da-dk/MSC-Voyagers-Club/Voyagers-Club.aspx
 
For at finde ud af mere om MSC Magnifica og læse mere om rejseplanen for verdenskrydstogtet kan du besøge: http://www.msccruises.dk/da-dk/Destinationer/MSC-World-Cruise.aspx