Nyheder

MSC Bellissima og søsætningen af søsterskibet MSC Meraviglia

03-09-2016

Genève, Schweiz, 3. september 2016 – MSC Cruises, verdens største privatejede krydstogtselskab med base i Schweiz, er markedsleder i Europa, Sydamerika og Sydafrika, og afslører i dag navnet på det ultramoderne STX France-byggede Meraviglia-megaskib. Det skal hedde MSC Bellissima og indleder krydstogtsejladserne i foråret 2019.
 
Tilkendegivelsen fandt sted på STX Frances skibsværft i Saint Nazaire, da selskabet fejrede søsætningen af MSC Cruises’ første ultramoderne megaskib i anden generation, MSC Meraviglia, der tages i brug i juni 2017.
 
Adm. direktør Gianni Onorato opsummerede: ”Lige siden vi startede salget af MSC Meraviglias første sæson i det vestlige Middelhav, har efterspørgslen være meget stor. Det får os til at tro, at dette er en generation af skibe, som går en lys fremtid i møde, og som allerede har vakt opmærksomhed blandt ferierende fra alle lande.”
 
Søsætningen er en vigtig milepæl i et skibsbyggeri: tørdokken fyldes med vand, og skibet flyttes til en våd dok, hvor den går ind i den sidste konstruktionsfase. Det unikke ved skibet er den specialdesignede Carousel Lounge, hvor Cirque du Soleil-artister vil fremføre shows, som er udviklet eksklusivt til MSC Cruises’ gæster, en 96 meter lang promenade i middelhavsstil med en 80 meter lang LED-himmel, der løber gennem skibets midte, samt en større  MSC Yacht Club – MSC Cruises eksklusive, separate luksuskoncept, med egne private bekvemmeligheder på tre dæk.