Oplev MSC Meraviglia, skibet til alle årstider

Med kun 12 måneder tilbage til MSC Meraviglia kaster los, kan du nu udforske de egenskaber, som vil gøre MSC Meraviglia til næste års ultimative destination i Middelhavet! 


Ombord på MSC Meraviglia er der 12 forskellige restauranter, hvor du kan nyde Middelhavets USAs og Asiens skønne smage, tilberedt af de bedste råvarer. Fra den 16. juli 2017 får MSC Meraviglias gæster også muligheden for at opleve to nye Cirque du Soleil shows, skabt eksklusivt til MSC Cruises. MSC Meraviglias elegante design inkluderer et 96 meter langt middelhavsinspireret promenadedæk inden døre, hvor gæsterne kan nye underholdning, shopping, restauranter og barer under en imponerende 80 meter lang LED-kuppel.
Dem, der rejser med børn, vil helt sikkert sætte pris på alle vores nye områder og aktiviteter for børn, unge og forældre. Disse områder ligger på samme dæk, hvilket letter familier med flere børn i forskellige aldre og med forskellige interesser. I videoen ovenfor kan du se en del af udbuddet af legerum, spillerum, poolområder og andet, som er sjovt for hele familien. 

MSC Meraviglias innovative kahytter og suiter er indrettet med gæsternes varierende behov i baghovedet, på en måde som kun et familieejet selskab kan gøre. Gæsterne kan vælge mellem to forskellige kahyttyper og gæsternes bekvemmelighed og trivsel er vores højeste prioritet. MSC Yacht Club er blevet gjort endnu bedre for dem, der ønsker et ekstra eksklusivt krydstogt med mulighed for at koble af i afsondrethed. Til familier og grupper har vi også indrettet særlige kahytter, hvor op til 10 gæster kan bo komfortabelt.
 
MSC Meraviglia sejler i Middelhavet fra juni 2017. Bestil dit krydstogt og oplev MSC Meraviglia, skibet til alle årstider!