SHIP INFORMATION


MSC Meraviglia er propfyldt med fantastiske tilbud, der sørger for en perfekt oplevelse til søs, uanset sæsonen. Ombord kan du nyde fremragende, autentiske restaurantudbud og fantastisk underholdning med nye panoramaområder, en innovativ agterlounge med havudsigt, en to-dæks "indendørs promenade" med en 480 kvadratmeter LED-dome og et imponerende forlystelsesområde, der er forbundet til et udendørs vandland.
 

msc_for_me_logo
 
 
VR_logo

Galleria Meraviglia


Denne 96 m lange centrale promenade er fyldt med butikker, restauranter og fredfyldte områder med shopping, mad og afslapning... og samvær. Og om aftenen vækkes det til live med musik, fester og underholdning.

Den længste LED-dome til havs


Hele loftet på promenaden indenfor vil være dækket af en kæmpe 480 kvadratmeter stor LED-skærm, der transmitterer visuel magi døgnet rundt: en stemningsfuld digital himmel, som bringer liv til hele området ovenfra med inspirerende udsigter, begivenheder, solopgange, solnedgange og stjernebestrøede aftenhimler.

Atmosphere pool


Med omkring 10 kvadratmeter offentlig plads per gæst, er pladsen ved poolen på MSC Meraviglia blandt de mest rigelige til havs.


Smuk lyssætning, en kæmpe skærm og stemningsfuldt design gør hovedpoolområdet endnu mere fortryllende om aftenen.

Horizon pool


Horizon poolen byder på endnu mere dækplads i det fri til soldyrkere i dagtimerne. Om aftenen vil området blive forvandlet til et fantastisk udendørsområde for dans og underholdning.

MSC Aurea Spa


MSC Aurea Spa på MSC Meraviglia er et luksuriøst balinesisk spa, der tilbyder signatur-afslapningsbehandlinger, der revitaliserer krop og sjæl. MSC Aurea Spa er komplet med et termisk område, skønhedssalon og neglesalon og vil forkæle dig fra top til tå.

MSC Gym by Technogym®


MSC Meraviglia er udstyret med topmoderne Technogym konditions- og styrketræningsudstyr og tilbyder en bred vifte af innovative fitnesskurser og træningsprogrammer.

DOWNLOAD THE FREE MSC FOR ME APP

BEFORE YOU CRUISE

MSC for Me means your time on board is literally in your own hands, interconnecting in real time with the ship and crew to enjoy each moment in your own special way.

Simply visit your app store and search for ‘MSC for Me’!
Available for guests travelling on MSC Meraviglia, MSC Seaside,
MSC Splendida and MSC Seaview. Coming soon for MSC Bellissima