Det første af to forbedrede Seaside EVO-klasse skibe. MSC Seashore, der bygger på det banebrydende og pionerende design i skibsklassen Seaside, som har til formål at bringe gæsterne tættere på havet, er blevet udvidet og forbedret med en række helt nye funktioner, områder og oplevelser for gæsterne.
Fra november 2021 er MSC Seashore et af skibene, som sejler til Ocean Cay MSC Marine Reserve, MSC’s eksklusive destination i Bahamas.
MSC Seashore vil også være udstyret med avanceret teknologi, og bliver det første krydstogtskib i verden med et nyt luftsaneringssystem, 'Safe Air', der bruger UV-C-lampeteknologi til at eliminere vira og bakterier for at garantere ren og sikker luft for gæster og besætning.

 

Miljømæssig rollemodel


MSC Seashore er et af de mest miljøvenlige skibe til søs og en energieffektiv rollemodel for moderne cruising.
 
Luftemissioner 

- 98% reduktion af svovloxid (SOx) og 90% reduktion af kvælstofoxid (NOx) emissioner takket være de mest avancerede teknologier.
Energieffektivitet 

- Bredt udvalg af energibesparende udstyr for at maksimere effektiviteten såsom smart opvarmning, ventilation og aircondition..
Spildevand og beskyttelse af marine liv 

Avanceret spildevandsbehandlingssystem med højere rensningsstandarder end de fleste spildevandsrensningsanlæg i land. 

 
Oplev mere om, hvordan MSC-gruppen aktivt bidrager til effektive miljøbevarings- og humanitære programmer i MSC Foundation Center om bord.

Designfunktioner


Designfunktionerne, offentlige områder og stednavne er inspireret af storbyen New York City. Disse inkluderer en imponerende tre meter høj kopi af Frihedsgudinden i hjertet af kasinoet og et nydesignet ekspansivt detail- og underholdningsområde, passende benævnt Times Square. Hovedfunktionen i dette nye område er en imponerende 8,5 meter høj LED-væg, der spænder over fire dæk med en projektion af den ikoniske skyline for dette underholdningscenter på Manhattan, der kan ændre sig fra dag til nat.

Udendørs områder


Med sine 339 meter er MSC Seashore det længste skib i flåden og tilbyder 13.000 kvm udendørs plads. Ekseptionelle designfunktioner inkluderer spektakulære Bridge of Sighs, med glasgulv placeret på det unikke udsigtspunkt på dæk 16, 22 meter ovenover infinity-poolen, fantastiske panorama elevatorer agter i skibet og stilfulde catwalks med glasgulve på hver side af skibet på ”strandpromenaden”.

Long Island Pool


På dæk 18 har hovedbassinet - Long Island Pool to forskellige dybder, så gæsterne kan vælge at svømme eller bare stå og hænge ud i vandet, det nyligt designede område inkluderer også en 360-graders vandfontæneø i centrum som en ny opholdslounge i poolen. Den er forbundet med Aquaparken med Pirates Cove-tema som danner et spektakulært vandområde.

The Jungle pool


Mens dette skib er designet til varmere vejr, har Jungle Pool en større magrodome, der kan lukkes for at skabe et indendørs poolområde, når det er nødvendigt. Dette populære område er blevet udvidet og inkluderer nu et ekstra dæk over og omkring poolen, der giver nye områder, hvor gæsterne kan sidde og slappe af. Det er kun en kort gåtur til den smukke buffet placeret på dæk 16 - til en frokostsnack - perfekt til familier, der nyder at tilbringe tid ved poolen.

MSC Aurea Spa


Det overdådige MSC Aurea Spa på MSC Seashore tilbyder et bredt udvalg af balinesisk massage og andre wellness- og skønhedsbehandlinger for at revitalisere krop og sjæl, og er et paradis med afslapning og forkælelse komplet med et termisk område, skønhedssalon og neglebutik, mens salonen og barbershop er helt redesignet.IMPORTANT UPDATES 
Due to the increased Health & Safety measures in order to grant a safe cruise for all our guests, depending on ship-class, the following experiences will be closed until further notice: Steam Rooms, Heat Baths Whirlpools, Ice & Snow Experiences. Saunas, Salt Relax Room, Harmonic Relax Rooms, Experience Showers, Heated Loungers will remain open to our guests.

MSC Yacht Club


MSC Yacht Club på MSC Seashore vil blive den største og mest luksuriøse i MSC Cruises flåde med næsten 3.000 kvm plads inklusive et større solarium og boblebad med panoramaudsigt. Gæster som søger en førsteklasses altomfattende krydstogtoplevelse med private faciliteter og 24-timers butlerservice - mens de stadig nyder de rekreative faciliteter og underholdningsmuligheder, som resten af skibet tilbyder - kan vælge at sejle i MSC Yacht Club,  MSC Cruises eksklusive ”Et skib i skibet”  koncept.