RESTAURANTS


Ni fantastiske spisested, der tilbyder en verden af smag


Her er der et par appetitvækkende eksempler...

Hovedrestauranter


MSC Seasides hovedrestauranter serverer en lækker blanding af frisklavede retter fra Middelhavskøkkenet og internationale specialiteter i elegante omgivelser.

Pan Asian Market Kitchen ved Roy Yamaguchi


Vores pan-asiatiske restaurant er designet sammen med den prisvindende kok Roy Yamaguchi og byder på en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. Kokken Yamaguchi, der skaber hawaiiansk fusionsmad, kombinerer sine japanske rødder med kærligheden til de friskeste råvarer. Og han tilfører sin kreative flair i enhver detalje, fra udviklingen af opskrifterne og at foreslå de mest passende vine til at vælge det rette porcelæn og den perfekte musik for at forbedre spiseoplevelsen.

Ocean Cay Restaurant


En appetitvækkende menu med sofistikerede fiskeretter og andre opskrifter, lavet med de friskeste råvarer og ledsaget af en fabelagtig vinmenu: det er de magiske ingredienser i luksusfiskerestauranten på MSC Seaside. Hvis du vil have en i særklasse særlig kulinarisk oplevelse, skal du prøve Chef's Table.

Butcher's Cut


Dette stilfulde steakhouse serverer superbe førsteklasses udskæringer fra rundt omkring i verden, alle ledsagede af et internationalt udvalg af vine, øl og cocktails.

Teppanyaki restaurant ved Roy Yamaguchi


Tradition og modernitet går hånd i hånd i denne stilfulde teppanyaki-restaurant. Den charmerende restaurant tilbyder delikat autentisk asiatisk mad, der tilberedes på stedet med udelukkende de friskeste ingredienser af højeste kvalitet.

The Colonial Buffet & Pizzeria


Den dedikerede familiebuffet på dæk 16 tilbyder et udvalg af populære favoritter og andre smagfulde, sunde retter, som børn vil elske.