Menuer til børn

Fremragende børnemenuer til glade børn

Fremragende børnemenuer til glade børn

MSC Cruises tilbyder velsmagende børnemenuer med varieret mad, som børn godt kan lide. Vi drager omsorg for alle vores gæster, børn som voksne. Hos os får børnene deres egen børnemenu med velsmagende mad, der falder lige i deres smag. Her kan de vælge mellem både middelhavsmad og internationale retter. Vi har også særlig børneunderholdning under middagen, så hele familien kan nyde måltiderne i fred og ro.
 
 - Børnemenuer
Restauranternes børnemenu er tilgængelig om bord på alle vores skibe. På middelhavsdestinationer omfatter menuerne både mad, der er egnet til børn over 1 år, og et særligt udvalg af retter, som er egnet til børn mellem 6 og 12 måneder, takket være vores nye samarbejde med Osservatorio Chicco.
 
Særlige børneretter på hovedrestaurantens morgenmadsmenu 
Galaxy Disco Restaurant brunchmenu til børn 
Tex-Mex restauranten har sin egen børnemenu
Yacht Club Kids' børnemenu 
Buffetrestauranten Kids Corner med et varieret udbud af livretter
                                           
 - Snacks og lækkerier ved poolen
 
 - Fun Time Dinners - Børnemiddage med underholdningspersonalet hver dag i buffetrestauranten og sjove temafester. Lad børnene more sig, mens de voksne nyder de særlige øjeblikke på tomandshånd. (Uden ekstra omkostninger)
 
 - Happy Dinners - En hyggelig middag med familien i hovedrestauranten, hvor børnene kan vælge fra en særlig børnemenu. Når børnene er færdige med at spise, bliver de ledsaget til Mini Club, hvor de kan lege under opsyn af personalet, mens de voksne nyder middagen i fred og ro. (Uden ekstra omkostninger)
 
 - Generation Dinners - Teenagemiddage sammen med underholdningspersonalet i buffetrestauranten hver dag