Service ombord

Tilpas hver del af dit krydstogt

Tilpas hver del af dit krydstogt

MSC Cruises er stolte af at kunne tilbyde dig et stort udbud af ekstra services og tillægsydelser ombord. Du kan specialtilpasse de fleste dele af dit krydstogt, så du får præcis den ferie, du fortjener. En del af disse ydelser er vanskelige at kategorisere, så vi har samlet dem her for at give dig et godt overblik.

Vaskeservice

Nyvasket komfort på en nemmere måde

Nyvasket komfort på en nemmere måde

Alle elsker fornemmelsen af nyvasket tøj, og vi tror, du vil sætte pris på vores vaskeservice med levering samme dag. Med vores vaskepakke kan du, og alle andre i kahytten, benytte vores vaskeservice når som helst på krydstogtet med op til 20 stykker tøj pr. krydstogt. Dit vasketøj bliver afhentet i kahytten før kl. 9 hver dag (undtagen på krydstogtets sidste dag) og leveres igen kl. 17 samme dag.

Blomster

Sig det med blomster

Sig det med blomster

Gør enhver lejlighed endnu bedre med smukke, friske blomster! Personalet i informationsskranken om bord hjælper dig gerne med bestilling fra vores udvalgte samarbejdspartnere i land og til kostpris, så du kan gøre mærkedagene endnu smukkere.

24/7 Reception

Har du brug for hjælp? Tal med os.

Har du brug for hjælp? Tal med os.

Vores veluddannede, flersprogede personale i receptionen er til rådighed døgnet rundt. Her kan du altid få hjælp her på alle tider af døgnet.

Postservice

Postservice

Postservice

Du kan sende gaver, postkort eller breve gennem Information Office, som hjælper dig med porto og betaling via din ombordkonto. Derefter bliver forsendelsen sendt videre til vores lokale repræsentanter, som sender den i næste havn. Du kan holde kontakten med hvem som helst, hvor som helst i hele verden.