Aktiviteter om dagen

Aktiviteter i løbet af dagen

Aktiviteter i løbet af dagen

MSC’s krydstogtsskibe har et imponerende udvalg af aktiviteter – fra sportsturneringer og quizzer til kunst- og håndværkskurser, og ikke at forglemme: 

Sailaway Party  
En ugentlig begivenhed, der fejrer skibets afgang under ledelse af vores underholdningsteam og dansetrup i et fantastisk kostume-optog i sømandsstil, hvor der også kippes med flagene. 

Sea Party 
Sjov og ballade for alle ved swimmingpoolen, herunder lege i vandet, gruppedans og en skål til havs for at ønske alle et fantastisk krydstogt


Fitnessaktiviteter 
Low impact: Udstrækning, afspænding og pilates    
High impact: Aerobics, zumba og vandgymnastik 

Sport & sportsturneringer  
Sportsturneringer under ledelse af vores underholdningsteam. Få nye venner og udfordr dem i en konkurrence. Alt efter hvilket krydstogt, du vælger, kan det store spektrum af sport være:
Basketball  
Fodbold   
Minibowling   
Minigolf   
Bordfodbold   
Bordtennis   
Tennis   
Volleybold 

Professionelle danselektioner  
Gør dine dansetrin perfekte med professional instruktion fra vores dygtige instruktører. Med lektioner både om dagen og aftenen er der helt sikkert noget, der passer ind i dine planer.

DJ Sunset Time  
Live DJ ved poolkanten med temakostumer og dansemusik ved solnedgang. Det er den bedste måde at gøre sig klar til middagen. 

King of the Sea  
Alle gentlemen ombord kan blive havets konge ved at slå de andre i dans, sang og optræden. Hvem tager udfordringen op? 

Oktoberfest  
Oktoberfesten er spækket med sjov og Bayersk islæt – dekorationer, kostumer, spil, musik og selvfølgelig øl. Der afholdes også en ølkonkurrence, flankeret af et oppusteligt ølkrus på 6 meter. 

Video Trivia Quiz  
Test din viden og se hvor heldig du er i vores daglige videoquiz-konkurrencer. Emnerne er utallige, og der er noget for enhver smag med en ølquiz, trailerquiz, musikquiz, bilquiz, kunstquiz, sportsquiz og mange flere. 

Arts & Crafts  
Gør turen kreativ med et væld af lektioner inden for kunst & kunsthåndværk. Alt efter rejseplanen kan du slippe dit kreative gen løs med udsmykning, maling på T-shirts, saronger og tørklæder, strikning, decoupage og papirfiligran. Du kan også lave armbånd, gavepapir, flette med avispapir, lave lykønskningskort og dekorative flasker fyldt med farvet salt. 

Queen of the Sea  
Kun for damer – slå gækken løs med sang og dans og bliv havets dronning. 

Poolspil  
Deltag i en lang række spil i og ved swimmingpoolen. Med alt fra vandpolo og vand-OL til teamspil med forskellige temaer er du helt sikker på at lave et plask... 

Aperitifspil  
En dejlig måde at slutte formiddagen på og en sjov optakt før spisetid. Spil og sjov stimulering af appetitten! 

Kaffespil  
Tag en kop kaffe efter måltidet og mor dig med supersjove kaffespil og sæt fut i eftermiddagen!