MSC-TEKNOLOGI TIL TJENESTE FOR GÆSTEOPLEVELSEN OMBORD

Hvert enkelt krydstogt er en særlig oplevelse. Og nu hjælper MSC for Me, som findes på alle Smartships* i vores flåde, hver gæst med at nyde hvert øjeblik hlet de selv ønsker. Ved hjælp af digital teknologi, der bogstaveligt talt forbinder gæsterne, besætningen og skibet, er din tid om bord i dine egne hænder. Spændende nye MSC for Me-funktioner er blevet introduceret på MSC Bellissima og er tilgængelige på nye skibe. Gæsterne vil opleve en mere afslappet, forbundet, ubekymret ferie uden ekstra beregning. De brugervenlige interaktive berøringsskærme rundt om på skibet, det interaktive kahyts-tv og app’en er alle designet til at hjælpe gæsterne bedre med at slappe af og nyde deres ferie med familie og venner. Den virtuelle krydstogtsassistent, vil være klar til at hjælpe alle gæster fra komforten i deres kahyt ombord på MSC Grandiosa. 


 

 


 
 
DOWNLOAD DEN GRATIS MSC FOR ME APP, FØR DU KRYDSER
  
App_Store_Badge     Google play
*Tilgængelig for gæster, der rejser på MSC Grandiosa, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Virtuosa, MSC Seashore og MSC Splendida (kun på engelsk, og når krydstogtet er fra Kina).
  
MSC for Me-appfunktionaliteten kan variere fra skib til skib og på tværs af forskellige lande.


Planlægger du at sejle med os snart? Klik her for at få mere at vide om vores forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger og vores nye, endnu mere sikre oplevelse ombord. 

Spar værdifuld tid

Hvert krydstogt repræsenterer et specielt øjeblik, og tiden ombord er dyrebar. Med nye funktioner i MSC for Me-appen får gæster adgang til de oplysninger, de har brug for, når de har brug for det. Sparer tid under ankomst og afrejse. Hjælper med at orientere sig ombord.

  • Mobil check-in
  • Kreditkortregistrering betyder, at gæsterne er klar til at gå ombord hurtigere
  • ZOE, en virtuel personlig krydstogtsassistent, er der for at hjælpe dig med enhver forespørgsel om dit krydstogt (MSC Grandiosa) 
  • Et interaktivt kort hjælper gæster med at komme hurtigt rundt på skibet

Gå ikke glip af noget

Gå ikke glip af en chance for at have det sjovt ... Aldrig! Men med så mange spændende muligheder om bord, hvordan kan gæsterne så beslutte sig? MSC for Me har yderligere funktioner, der hjælper gæster med at planlægge deres ferie og give dem de oplysninger, de har brug for, når de har brug for det.

  • Gæsterne kan planlægge deres krydstogt i realtid og gennemse daglige begivenheder, aktiviteter og højdepunkter
  • Zoe** giver øjeblikkelig information og hjælp til booking af shows, kurbade og udflugter
  • Gæsterne får beskeder om relevante kampagner, tilbud og begivenheder
 
**Tilgængelig for gæster, der rejser på MSC Grandiosa.

Skræddersyet til dig

Nye MSC for Me-funktioner tilpasser gæsternes krydstogterfaring endnu mere til en ferie, der imødekommer deres individuelle behov. Hvornår og hvor de vil.

  • Zoe, den nye virtuelle personlige krydstogtsassistent, taler syv sprog og tilpasser sig hver gæsts profil og præferencer, alt sammen fra vores komfortalbe gæstekahytter..
  • Forudgående krydstogtbestilling betyder, at gæster kan få adgang til MSC for Me og begynde at planlægge og købe tjenester på forhånd *.

Hold kontakten med hinanden

Fred i sindet er kernen i en god ferie. Med messaging- og lokaliseringsfunktioner hjælper MSC for ME gæsterne med at holde kontakten med deres kære. Så de kan få privattid for sig selv.

  • MSC for Me Chat - besked direkte gennem appen uden en internetpakke

DOWNLOAD DEN GRATIS MSC for ME APP FØR DU KRYDSER

MSC for Me betyder, at din tid om bord bogstaveligt talt er i dine egne hænder og forbinder dig i realtid med skibet og besætningen for at nyde hvert øjeblik på din egen specielle måde. Oplev den seneste interaktive funktion i MSC for Me, og brug den virtuelle assistent ombord på MSC Grandiosa.

Download den gratis: Google Play & App Store
Tilgængelig for gæster, der rejser på MSC Grandiosa,  MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Virtuosa, MSC Splendida og MSC Seashore.