Mesterkok

Bruno Zaza

Mesterkonditor Bruno Zaza er født i Grenoble, Frankrig, hvor han i en ung alder fik en lidenskab for konditorkunsten, og allerede den gang stod det klart, at dette ville blive hans kald.

Efter certificering som "Patissier, Chocolatier, Confiseur og Glacier" i Frankrig arbejdede Bruno for en række patisserier i sin hjemegn, hvor han opbyggede sine faglige kvalifikationer. Derefter søgte han i 1995 nye græsgange, da han begyndte at arbejde på krydstogtskibe og udvidede sit kendskab til konditorkunsten med traditioner fra hele verden.

Hans rejser inspirerede ham til at udvikle sin kreativitet samt udforske nye smagsoplevelser og -fornemmelser. Dette førte ham til MSC Cruises i 2005, og siden da har han skabt kagemenuer og desserter til hele rederiet og delt sin erfaring og "savoir faire" med personalet ombord.

Hans opskrifter tilberedes til de højeste standarder og med ingredienser, som han personligt udvælger, og som bringes ombord i starten af hvert krydstogt for at sikre, at alt er så friskt og smager så godt som muligt.