Oplev vores udflugter

Fordelene ved en udflugt med os Se det, som er vigtigt – du går ikke glip af noget 
Kvalitet - alle udflugter varetages af certificerede partnere 
Flersprogede professionelle guider – alle nøje udvalgt 
Ingen stress – lad os tage os af det hele 
Sikkerhed – med højeste sikkerhedsstandard 
Dedikerede udflugter – for alle

  SOMMER 2021

  HELBREDS- OG SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER FOR KRYDSTOGTER I SOMMEREN 2021

  Bemærk, at hvis du vil gå i land under dit krydstogt, kan du kun gøre det ved at deltage i en af MSC Cruises' udflugter for at sikre den samme høje standard for sundhed og sikkerhed i land som om bord. For krydstogter i sommeren 2021 i Middelhavet og i Nordeuropa tilbyder vi en lang række udflugter. Nogle af dem er kun tilgængelige for gæster, som har et Covidpas/certifikat (fuldt vaccineret), mens andre udflugter er åbne for de, som ikke har det. Uanset hvad garanterer vi de højeste sundheds- og sikkerhedsstandarder. Vi opfordrer dig til omhyggeligt at læse overskrifterne og beskrivelserne af udflugterne og vælge de mest passende ud fra din nuværende tilstand. Bemærk, at gæster, der er i besiddelse af et Covidpas/certifikat og rejser med børn over 12 år, som ikke har et Covidpass / certifikat, betragtes som gæster, der ikke har et Covidpas/certifikat. Børn over 12 år vil i så fald blive bedt om at tage en gratis covid-test om bord for at deltage i udflugten (eller den bookede udflugt skal ændres til en anden udflugt, der ikke kræver, at deltagerne er fuldt vaccineret). Klik her for at finde ud af mere.


  Bemærk, at udflugtsprogrammet kun giver en oversigt over de udflugter, der kan arrangeres i hver havn og endelige programmer, detaljer og priser vil blive bekræftet om bord. Udflugtsprogrammer og ruter kan variere afhængigt af lokale omstændigheder og / eller eventuelle uforudsete begivenheder i forhold til tidspunktet for udflugtsdagen og/eller kan ændre sig baseret på lokale regler eller andre begrænsninger i forbindelse med situationen med Covid-19. For at finde ud af, hvilke udflugter der er tilgængelige på dit krydstogt, skal du logge ind ved at klikke her.


  Klik her for at læse mere om vores helbreds- og sikkerhedsprotokol

  BESTIL NU OG SPAR OP TIL 20%

  MSC Cruises Udflugter

   
  Se vores excursion program for at vælge alle de udflugter Du er interesseret i, og som gør din ferie til en uforglemmelig opdagelsesrejse. Bookinger kan foretages indtil 4 dage før afrejse-
   
  Utflykter ingår inte i kryssningspriset
   
  SAVE-UP-20-bannerDK458X103
   
  Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. 
  MSC Cruises Udflugter
  Search Hvor kan jeg finde min booking nummer?

   Oplevelser ved hvert rejsemål

   Vælg MSC Excursions fordi…

   Kvalitet
   Oplev de bedste seværdigheder sammen med de bedste guider. Alle vores udflugter er planlagt i mindste detalje og gennemføres af eksperter. 

   Komfort

   Lad os tage os af alle detaljerne, så du kan få det meste ud af hvert øjeblik i land, og opleve nye, spændende steder sammen med vores dygtige guider. 

   Sikkerhed

   Slap af i bevidstheden om, at alle vores udflugter gennemføres af nøje udvalgte partnere, der bruger moderne, godkendte busser og overholder de højeste sikkerhedsstandarder.  

   Besøg det, der er vigtigt

   Oplev det allerbedste på hver destination. Med MSC Cruises går du ikke glip af noget. 

   Bekvemmelighed

   Ved at bestille din plads på forhånd, får du en afslappende oplevelse og mere tid til at nyde dit krydstogt! 

   Den bedste mad

   Hvis der indgår et måltid i din udflugt, nyder vi det altid et sted, der er nøje udvalgt, og som inspiceres med jævne mellemrum for at sikre, at maden er af højeste kvalitet.


   *Udflugter kan tilbydes på 5 sprog (ENG-TYS-FRA-SPA-ITA) og er afhængige af tilgængelighed af guides. Det endelige sprog bekræftes ombord under krydstogtet.

   .Title .Title .Title
   Aktiviteter og eventyr

   Aktiviteter og eventyr

   Gå i land på jagt efter eventyr! Muligheder for sport og sjov varierer fra vandring og snorkling til kajak- og strandudflugter.

   City tour

   City tour

   Explore the city centre with a guided tour and soak up the local scenery with a comfortable coach ride. The easy way to get to know your destination.

   Kultur og historie

   Kultur og historie

   Lær alt om destinationens lokale kultur og historie, besøg de største seværdigheder og få en guidet tur de vigtige steder. En ideel måde for at lære mere om destinationen.

   Smuk udsigt

   Smuk udsigt

   Betragt din destination i fuldstændig komfort med en bekvem busudflugt, som kører dig til de bedste udsigtspunkter og besøger de mest interessante steder på rejsemålet. Oplev verdenen på en afslappet måde.

   Familiesjov

   Familiesjov

   Tag børnene med på en opdagelsestur med et program, særligt udformet til børn. Den perfekte familieudflugt.

   Naturens vidunder

   Naturens vidunder

   Nyd spektakulære landskaber og oplev destinationens flora og fauna. Dette er din billet til at opleve naturens mirakler!

   Noget særligt

   Noget særligt

   Brug tid på dine interesser på nye steder! Der er en verden af glæder og passioner, der kan udforskes, fra gastronomiske rejser og guidede shoppingture til besøg på religiøse steder.

   ​Hav & Sol

   ​Hav & Sol

   Udforsk det spektakulære landskab og oplev destinationens fascinerende flora og fauna.

   MSC Family Explorer Club

   Articles[0].Title

   Kystudflugter for familier

   Udforsk destinationen sammen på et familieeventyr fuld af sjov, inspireret af stedets historie og udformet, så det omfatter alle højdepunkterne.