Oplev solrige strande og fantastiske byer

Fra mystiske ørkenlandskaber og historiske moskeer til en verden af luksus og shopping. En fremragende kombination af ultramoderne byer, ørkeneventyr, kridhvide sandstrande, fantastisk mad og uforglemmelige oplevelser ligger og venter på dig. 
 
Gør dit krydstogt i en verden af luksus endnu mere luksuriøst – på MSC Splendida får du mulighed for at tage på krydstogt i MSC Yacht Club! Vælg blandt to pragtfulde ruter med afsejling fra Dubai. 
 
Med vores drikkevaretilbud kan du opleve alt dette i ro og mag i din egen kahyt, bekvemmeligt med inkluderede drikkevarer!
 
Hvis du booker en indvendig/udvendig kahyt, så får du drikkevarer til måltiderne med i købet. Hvis du booker en balkon er pakken All Inclusive.
 
Jelder kun nye bestillinger som gjøres tom 31/05/2018.  

* Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Service afgift ombord tilkommer. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer. Ikke relevant for familiekahytter, Aurea eller MSC Yacht Club, og kan ikke kombineres med andre rabatter, bortset fra MSC Voyagers Club. Med forbehold for ændringer. Begrænset antal pladser til kampagnepriser. 

 

Family-kahytter: pris på Family cabins er for hele kahytten.