Oplev vores nye ruter og nyd vores nye skib, MSC Seaside

Oplev vores nye ruter og nyd vores nye skib, MSC Seaside. Forkæl dig selv denne vinter og tag afsted til en af MSC mest eksklusive og solrige destinationer. Du kan svømme i det varme vand i Grand Cayman og bore dine fødder ned i det hvide sand, opdage Jamaicas utæmmede skønhed og den uendelige række af aktiviteter, øen har at tilbyde, og dykke ned Costa Maya kulturen og dens arkæologiske vidundere. Dette er blot et glimt af, hvordan din ferie kunne være, men hvad gør det endnu bedre er, at, hvis du bestiller nu, får du derudover en all-inclusive drikkevarepakke, der gælder under hele krydstogtet!


KAMPAGNE: All Inclusive Classic drikkepakke inkluderet!


jelder kun nye bestillinger som gjøres tom 30.1.2018.   
Gjelder ikke Family-lugarer, Aurea-lugarer eller MSC Yacht Club, og kan ikke kombineres med andre rabatter, unntatt MSC Voyagers Club.

* Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Service afgift ombord tilkommer. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer. 


Kampagnen gælder for nye bestillinger indtil 30/01/2018.  Ikke relevant for familiekahytter, Aurea eller MSC Yacht Club, og kan ikke kombineres med andre rabatter, bortset fra MSC Voyagers Club. Med forbehold for ændringer. Begrænset antal pladser til kampagnepriser.

Family-kahytter: pris på Family cabins er for hele kahytten.