ALL INCLUSIVE KRYDSTOGT 
FRA CUBA
 

Book dit 7-nætters krydstogt til Cuba nu, med priser fra 5790, hvor en all-inclusive-pakke er inkluderet *. Så hop ombord på MSC Opera på denne lange og fantastiske rejse, der vil transportere dig gennem Cubas farver og dufte og Antillernes paradisstrande, altsammen med komforten af et MSC krydstogt. I hvert hjørne af disse smukke steder er der en fantastisk opdagelse, der venter på dig. 
 
Bestil indvendig kahyt - Mealtime Restaurant drikkepakken, med ubegrænset mængde drikkevarer ved måltider, indgår 
Bestil udvendig eller balkonkahyt - All Inclusive Restaurant & Bar drikkepakke, med ubegrænset mængde drikkevarer døgnet rundt, indgår
 
Tilbuddet gælder kun nye bestillinger, der foretages tom 2017-08-31. Det gælder ikke Family-kahytter, oplevelserne i Aurea eller Yacht Club og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter, ud over MSC Voyagers Club.

 

* Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Service afgift ombord tilkommer. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.  


Kampagnen gælder for nye bestillinger indtil 31/8/2017 for afgange MAJ - DEC 2017. Ikke relevant for familiekahytter, Aurea eller MSC Yacht Club, og kan ikke kombineres med andre rabatter, bortset fra MSC Voyagers Club. Med forbehold for ændringer. Begrænset antal pladser til kampagnepriser.

Family-kahytter: pris på Family cabins er for hele kahytten. 

Cuba: For information om visum og restriktioner for boarding, læs mere her.