GENERATIONSKRYDSTOGT 2021

MSC Cruises kan stolt præsentere den populære familie- og vennerabat. For mange er det sikkert et stykke tid siden hele familien samledes, når det nu igen er tid til at genforenes har vi det perfekte tilbud. Skal hele familien på krydstogt eller er i et stort selskab på mindst 10 personer, kan vi tilbyde hele kr. 8.000 i rabat! 


Kampagnen gælder krydstogter i sommeren 2021 i Middelhavet, Caribien og Nordeuropa I sommeren 2021 er hele Seaside-klassen samlet i samme område! Helt nye MSC Seashore, MSC Seaside, MSC Seaview men også MSC Grandiosa krydser til perlerne i det populære Vestlige Middelhavet I Caribien tager MSC Meraviglia og MSC Divina jer med til vores egen private Bahamiske paradisø Ocean Cay eller hvad med at udforske Nordeuropas magiske landskaber med det helt nye skib MSC Virtuosa? MSC Poesia, MSC Preziosa og MSC Splendida besøger de Norske Fjorde, Nordkap, de baltiske hovedstæder, de britiske øer, Island og fantastiske St. Petersburg. 


Dette tilbud kan ikke bookes på hjemmesiden så kontakt dit rejsebureau eller MSC Cruises Contact Center, ring vores krydstogseksperter på 70 80 10 80 for at booke. Opgiv koden BIGFAMILY. Gælder til og med 31/08 2020.