Lange krydstogter fra og til Nordeuropa
Op til 40% rabat

Kampagneperiode: Indtil sidste afgangsdato 
 
Lange krydstogter er en populær og lidt anden krydstogtsmulighed, der tilbyder spændende ruter. Vi kan nu tilbyde op til 40% rabat på krydstogter fra og til Nordeuropa i sommersæsonen 2021. 


Dit helbred og din sikkerhed er vores højeste prioritet. Den her sommer har vi implementeret vores forbedrede og omfattende Helbreds- og Sikkerhedsprotokol for at være sikre på at Du fortsat kan nyde din ferie og havet i total tryghed*. Inden dit krydstogt kan Du også tillægge vores COVID Protection Plan** (CPP) for kun 25 Euro pr. passager pr. krydstogt så Du kan nyde din ferie i fred og ro. Forsikringen dækker også spædbørn mellem 0-1 år uden ekstra omkostninger.

 
Eller hvorfor ikke krydse med MSC Musica fra København på et 13-nætters krydstogt med fokus på den iberiske halvø og med stop blandt andet i Lissabon, Cadiz og Alicante. 
 
Oplev vores spændende lange krydstogter nedenfor og book dit drømmekrydstogt i dag!


*For at garantere højest mulige helbreds- og sikkerhedsstandard ombord, kan gæster som vil gå i land kun kunne gøra det ved at deltage i en af MSC Cruises arrangerade udflugter. For at tilsikre et sikkert og behageligt krydstogt tilpasser MSC Cruises sine bookingbetingelser. Omfattende helbreds- og sikkerhedsforanstaltninger er blevet gennemført for en ny, endnu sikrere oplevelse ombord. 


** For at tilsikre at Du kan se frem til din næst ferie kræver MSC Cruises at alla gæster skal have en forsikring som dækker alle COVID-19-relaterade risici, inklusive afbestilling, hjemtransport og læge- og medicinske omkostninger. Du kan vælge vores Covid Protection Plan eller kontakte valgfrit forsikringsselskab.