VINTER 2021 & 2022 KRYDSTOGTER

DET ULTIMATIVE VINTERKRYDSTOGT


Til vinter sejler MSC Cruises på krydstogt i Nordeuropa og besøger fem af Europas mest populære byer. Oplev blandt andet julemarkedernes magiske stemning, tilpas mange turister, årstidens lækre traditionelle retter og masser af smukke vinterlandskaber.


Det er blot nogle af de mange fordele ved at besøge disse magnifikke destinationer i Nordeuropa i vinterhalvåret. Med MSC Magnifica sejler du med stil og i fuld komfort med afrejse fra Hamborg. Besøg den smukke havneby Lübeck, og oplev perler fra UNESCOs verdensarvsliste på vej til Southampton, hvorfra du har mulighed for at fordybe dig i britisk kultur og tilbringe dagen i London eller besøge Stonehenge, som er en af Storbritanniens ældste og mest spændende attraktioner. 


Udforsk Le Havre, og nyd et romantisk besøg i den charmerende hovedstad Paris. Tag på rundtur i den historiske by Rouen i Normandiet eller i Honfleur, som er kendt for sin idylliske havn og velbevarede historiske bygninger. 


Lad dig fascinere af billedskønne Zeebrugge, som er en af Europas bedst bevarede middelalderbyer og er opført på UNESCO's verdensarvsliste. Tilbring dagen med at udforske Belgiens hovedstad Bruxelles, hvor skyskrabere og hoteller har skabt en moderne skyline. Nyd synet af de perfekte, postkortslignende kanaler i det charmerende Amsterdam, som også byder på flere hundrede år gammel arkitektur. 


Alt dette kan du opleve til vinter på et og samme krydstogt med MSC Cruises.


Sundhed og Sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger vinter 2021/2022 Læs mere om rejse krav, vaccination og regler for udflugter for hver destination, før du bestiller dit krydstogt HER.

For at tilsikre at Du kan se frem til din næst ferie kræver MSC Cruises at alla gæster skal have en forsikring som dækker alle COVID-19-relaterade risici, inklusive afbestilling, hjemtransport og læge- og medicinske omkostninger. Du kan vælge vores Covid Protection Plan eller kontakte valgfrit forsikringsselskab.