ALL INCLUSIVE SAUDI ARABIA & RED SEABook dit 7 nætters krydstogt i Det Røde Hav til vinter, og nyd kombinationen af ​​sol, strand, traditioner og en rig kultur ombord på MSC Bellissima.

Oplev at krydse i Mellemøsten, krydse gennem Saudi -Arabien, Jordan og Egypten og se de fantastiske steder fra UNESCOs verdensarvsliste.
Få den unikke mulighed for, på en uge, at opdage fantastiske steder som Jeddah, Ras Al-Abyad, Al Wajh og Al Ula, Yanbu Al Bahr (Saudi-Arabien), Aqaba og Petra (Jordan), Safaga og Luxor (Egypten).Alkohol vil være tilgængelig for vores gæster, når skibet sejler i internationalt farvand.
Bemærk, at et turistvisum er påkrævet for at besøge Saudi -Arabien.
Vi opfordrer rejsende til at holde sig ajour med aktuelle indrejsekrav i forbindelse med Covid-19.Do you have any questions on Saudi Arabia & Red Sea cruises?


 
Sundhed og Sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger vinter 2021/2022
Læs mere om rejse krav, vaccination og regler for udflugter for hver destination, før du bestiller dit krydstogt
HER.


The excursion offer for Saudi Arabia and Red Sea cruises will be available soon.
 


For at tilsikre at Du kan se frem til din næst ferie kræver MSC Cruises at alla gæster skal have en forsikring som dækker alle COVID-19-relaterade risici, inklusive afbestilling, hjemtransport og læge- og medicinske omkostninger. Du kan vælge vores Covid Protection Plan eller kontakte valgfrit forsikringsselskab.Fra og med 15. november er det ikke muligt at booke dit krydstogt på vores hjemmeside. For at booke dit krydstogt venligst kontakt vores krydstogteksperter på Tlf. 70 80 10 80.
Du kan også sende en mail til os på info@msccruises.se