ALL INCLUSIVE SAUDI ARABIA & RED SEA

Kampanjperiod: 6/8-24/10 2021


Book dit 7 nætters krydstogt i Det Røde Hav til vinter, og nyd kombinationen af ​​sol, strand, traditioner og en rig kultur ombord på MSC Bellissima.

Oplev at krydse i Mellemøsten, krydse gennem Saudi -Arabien, Jordan og Egypten og se de fantastiske steder fra UNESCOs verdensarvsliste.
Få den unikke mulighed for, på en uge, at opdage fantastiske steder som Jeddah, Ras Al-Abyad, Al Wajh og Al Ula, Yanbu Al Bahr (Saudi-Arabien), Aqaba og Petra (Jordan), Safaga og Luxor (Egypten).Alkohol vil være tilgængelig for vores gæster, når skibet sejler i internationalt farvand.
Bemærk, at et turistvisum er påkrævet for at besøge Saudi -Arabien.
Vi opfordrer rejsende til at holde sig ajour med aktuelle indrejsekrav i forbindelse med Covid-19.Do you have any questions on Saudi Arabia & Red Sea cruises?


 
The excursion offer for Saudi Arabia and Red Sea cruises will be available soon.

For at garantere højest mulige helbreds- og sikkerhedsstandard ombord, kan gæster som vil gå i land kun kunne gøra det ved at deltage i en af MSC Cruises arrangerade udflugter. For at tilsikre et sikkert og behageligt krydstogt tilpasser MSC Cruises sine bookingbetingelser. Omfattende helbreds- og sikkerhedsforanstaltninger er blevet gennemført for en ny, endnu sikrere oplevelse ombord. 


For at tilsikre at Du kan se frem til din næst ferie kræver MSC Cruises at alla gæster skal have en forsikring som dækker alle COVID-19-relaterade risici, inklusive afbestilling, hjemtransport og læge- og medicinske omkostninger. Du kan vælge vores Covid Protection Plan eller kontakte valgfrit forsikringsselskab.