Specielle lejligheder

Bryllupsrejser

Uforglemmelige bryllupsrejseminder på krydstogt

Uforglemmelige bryllupsrejseminder på krydstogt

Der findes ikke noget mere romantisk end at sejle mod en gylden solnedgang sammen. Afsides beliggende strande, middage med havudsigt og en spa-pakke for to er bare nogle af de romantiske øjeblikke, som vi kan tilbyde.
Romantiske destinationer

Romantiske destinationer

Fyld fotoalbummet med billeder fra mange forskellige, romantiske rejsemål og ikke for kun et. MSC Cruises tilbyder et bredt udbud af krydstogtruter, fra romantiske middelhavsbyer til urørte caribiske stande. Og mens MSC's skib bringer dig fra ø til ø, har du masser af tid til at koble af eller være så aktiv, som du har lyst til. Hvad du end ønsker, så finder du det ombord på dit MSC-skib.
Et stort udvalg af aktiviteter

Et stort udvalg af aktiviteter

MSC Cruises tilbyder det allerbedste dag og nat.  Fyld dagene med sightseeing, vandsport og kulturelle aktiviteter – eller lig og slap af ved poolen. Om aftenen kan du hygge dig i kasinoer, nyde teaterforestillinger, tage ud at danse eller måske bare nyde en stille aften, hvor du kigger på stjerner.
Luksuriøse kahytter og suiter

Luksuriøse kahytter og suiter

MSC Cruises’ skibe tilbyder et varieret udbud af indlogering i kahytter og suiter, de fleste med egne balkoner. Der er ingen kedelige udsigter eller indkvartering med larm på vores skibe. MSC Yacht Club tilbyder service døgnet rundt samt concierge-reception og butler.
Enestående forkælelse

Enestående forkælelse

MSC Cruises’ skibe har veluddannet personale, som giver en fremragende, personlig service. Personalet vil gøre sit allerbedste for, at dit krydstogt bliver så bekvemt og mindeværdigt som muligt.

Bryllupsdag

Den perfekte kulisse for en mindeværdig dag

Den perfekte kulisse for en mindeværdig dag

Jeres bryllupsrejse er en vigtig begivenhed, som skal fejres. MSC Cruises tilbyder et unik, romantisk miljø for dem, der vil fejre kærligheden til hinanden. 

Uanset om du ønsker at dele private omgivelser med din bedre halvdel eller holde en fest med familie og venner, er vores personale dedikeret til at gøre din bryllupsdag til en mindeværdig oplevelse. 


Explore & Taste package

1 udflugt (for 2  personer) 
Rose Petal pakke serveret hvilken dag Du ønsker, bestående af 1 flaske Moscato "Kærlighedens vin" præsenteret i deluxe indpakning, 2 MSC souvenir champagneflutes, en bakke Petit Fours


Delight & Taste package

1 flaske Asti Spumante bobler, og en kage serveret i restauranten 

Deluxe Continental morgenmad for to serveret I kahytten på en valgfri dag 
Til hende: En Swarovski gave tile n værdi af op til 70 Eur 
Til ham: En Montblanc gave til en værdi af op til 70 eur


Explore & Delight package

1 udflugt i land (for 2 personer) 
Til hende: En Swarovski gave til en værdi af op til 70 Eur


Disse tilbud gælder for alle afrejser indenfor 6 måneder efter jeres årsdag. Kan ikke kombineres med kmapagnepriser og familiekahytter, Voyagers Selection, World Cruise og rejser i Sydamerika. Hvis du vil booke, kan du kontakte os via e-mail eller telefon eller henvende dig til dit rejsebureau.

Ceremonies on board

Symbolske bryllupsceremonier, forny jeres løfter, bliv forlovet}

Symbolske bryllupsceremonier, forny jeres løfter, bliv forlovet

Et uforglemmeligt øjeblik kan gøres endnu mere fortryllende, hvis det sker i et drømmeagtigt miljø. Et romantisk løfte mellem to forelskede mennesker, udvekslet på et krydstogt på havet. Et krydstogt med MSC Cruises er en perfekt lejlighed til romantiske overraskelser, til fejring af bryllupsdage og afholdelse af mindeværdige receptioner for familie og venner. Ceremonierne er kun symbolske og er ikke juridisk eller religiøst bindende.