SOMMERKRYDSTOGTER 2021

Planlæg din ferie med ro i sindet Lad dig inspirere af vores fantastiske krydstogtruter, og tilbring din næste ferie til havs!* 
 
Udforsk Middelhavet, og oplev alverdens vidundere i Italien, Malta, Spanien og Frankrig med MSC Grandiosa, MSC Seaside og vores nyeste skib MSC Seashore. Eller pust ud i det smukke græske øhav, Kroatien og Montenegro med MSC Orchestra, MSC Splendida og MSC Magnifica
 
I Nordeuropa kan du rejse med MSC Seaview, som afgår fra Tyskland. 
 
Men ikke nok med det. Om bord på vores skibe venter der smukke kahytter, lækker mad, optræden i broadwaystil, børneunderholdning, swimmingpools, et fuldt udrustet træningslokale og skønhedsbehandlinger på MSC Aurea Spa og meget mere. 
 
Vores Cruise with Confidence-program giver dig mulighed for fleksibel ombooking op til 15 dage inden dit krydstogt og sikrer dig vores mest omfattende sundheds- og sikkerhedstiltag takket være forbedrede rutiner. Derudover har vi udarbejdet en MSC Covid Protection Plan (CPP), for at du skal føle dig tryg før, under og efter dit krydstogt. Vores CPP inkluderer ombooking samt medicinske og dertil relaterede transportudgifter, så du kan nyde din velfortjente ferie med ro i sindet. 
 
Vi er overbeviste om, at vi i de kommende uger kan føje endnu mere spændende indhold til vores ruter og udvide med yderligere skibe, flere havne og nye destinationer. Vores website opdateres jævnligt med de seneste oplysninger, og vi glæder os til at se dig om bord. 
 

*Krydstogter indtil udgangen af 2021 er kun tilgængelige for passagerer, som er bosat i Schengenområdet (Belgien, Tjekkiet, Danmark, Tyskland, Estland, Grækenland, Spanien, Frankrig, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Ungarn, Malta, Holland, Norge, Østrig, Polen, Portugal, Slovenien, Slovakiet, Finland, Sverige og Schweiz) samt i Bulgarien, Kroatien og Rumænien. For at kunne give dig et sikkert og behageligt krydstogt tilpasser MSC Cruises sine bookingvilkår og sundheds- og sikkerhedstiltag. Bemærk, at hvis du ønsker at gå i land i løbet af dit krydstogt, kan du kun gøre det ved at deltage i en af de udflugter, som MSC Cruises arrangerer.