CUBA-KRYDSTOGT FRA HAVANA

GLEM ALLE DE ANDRE. 

VI GIVER DIG CUBA, NÅR DET ER BEDST.

BLIV EN AF DE FØRSTE, DER TAGER PÅ KRYDSTOGT I DENNE LEGENDARISKE REGION
Tag et tropisk klima, en farverig kultur og en rig historie og læg smukke naturoplevelser og fantastiske strande til. Hvad er summen af det? Vores senere krydstogtdestination: Uimodståelige Cuba. MSC Cruises er et af de første store krydstogtrederier med krydstogtruter til Cuba, og derfor får du mulighed for at blive blandt de første gæster, der oplever Cubas klassiske charme.


Blandt højdepunkterne, som Varadero-stranden og en fantastisk flot udsigt på Bacunayagua Bridge, kan du også lade dig forføre af Cubas alsidige arkitektur, Malecón-esplanaden langs vandet og Hotel Nacional. Og hvis du er en vild med Cubas musikalske guldalder, vil du heller ikke gå glip af den ikoniske restaurant El Guajirito.


Du kan stige om bord på skibet direkte i Havanna, og har to dage til at se hovedstaden og opleve øens seværdigheder, inden du tager på et fantastisk krydstogt i Caribien på de nyrenoverede skibe MSC Armonia eller MSC Opera. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at opleve Cubas fantastiske kultur og vidunderlige solskin året rundt - bestil et Cuba-krydstogt med afrejse i vinter eller i sommeren 2017!