ALL INCLUSIVE
Kampagneperiode: 28/4 - 30/9 2021

Vores populære All Inclusive-kampagne er her. Hvis Du bestiller et krydstogt til vinter, er Easy drikkepakken inkluderet. 
 
I Caribien kan Du igen besøge vores private paradisø Ocean Cay, på Antillerne kan du opleve flere fantastiske øer på et og samme krydstogt. Eller hvad med et krydstogt til Emiraterne, hvor ny arkitektur blandes med fantastiske ørkenlandskaber. 
 
Hvis Du ikke ønsker at rejse så langt, tilbyder vi selvfølgelig Middelhavets største krydstogtsprogram. 
 
Vores priser tåler sammenligning. 
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen om bord!
 

For at garantere højest mulige helbreds- og sikkerhedsstandard ombord, kan gæster som vil gå i land kun kunne gøra det ved at deltage i en af MSC Cruises arrangerade udflugter. For at tilsikre et sikkert og behageligt krydstogt tilpasser MSC Cruises sine bookingbetingelser. Omfattende helbreds- og sikkerhedsforanstaltninger er blevet gennemført for en ny, endnu sikrere oplevelse ombord. 


For at tilsikre at Du kan se frem til din næst ferie kræver MSC Cruises at alla gæster skal have en forsikring som dækker alle COVID-19-relaterade risici, inklusive afbestilling, hjemtransport og læge- og medicinske omkostninger. Du kan vælge vores Covid Protection Plan eller kontakte valgfrit forsikringsselskab.

 
All-Inclusive-Middelhavet-dnkall-inclusive-caribien-dnkall-inclusive-emiraterne-dnkSaudi-Arabia-Red-Sea