KRYDSTOGTTILBUD TIL FAMILIER – ANDEN KAHYT GRATIS

Få mere komfort med 1 ekstra hytte uden ekstra omkostninger


 
Til sommer kan du nyde en vidunderlig, sjov og sikker familieferieMiddelhavet eller i Nordeuropa og opholde dig bekvemt i to kahytter til en kahyts pris.
 
For at tage del i dette tilbud, skal du kontakte vores kontaktcenter eller dit rejsebureau
Book vores familiekrydstogter senest den 15. september: Når du booker en kahyt i valgfri kategori til 4-5 personer (2-3 voksne eller 2-3 spædbørn/børn/teenagere op til 17 år) får du yderligere én kahyt i samme kategori uden ekstra omkostninger (afhængig af tilgængelighed).
 
Gå ikke glip af muligheden for at få det bedste ud af et familiekrydstogt med MSC Cruises, og slap af ombord på nogle af vores prisbelønnede krydstogtskibe som MSC Grandiosa, MSC Seaside, MSC Orchestra, MSC Splendida, MSC Magnifica (Middelhavet) eller MSC Seaview (Nordeuropa).
 
Og det er ikke det hele: du kan booke vores lastminute-priser + Family Promotion + udvalg af 3 udflugter til særpris*
 
Ring til kontaktcentret på 70 80 10 80, eller kontakt dit rejsebureau.
Du kan kun booke dette tilbud gennem vores kontaktcenter eller dit rejsebureau.
Vi tildeler dig to kahytter inden afrejse, og du får kahytnummer og information om kahytternes placering i krydstogtbilletten via e-mail.
 
 
Har du en voucher til fremtidige krydstogter?
For at indløse din voucher og krydstogt  til MSC Cruises’ sommerafgange med yderligere kredit ombord, skal du kontakte kontaktcentret eller dit rejsebureau!

Din sundhed og sikkerhed er vores højeste prioritet.  I denne anledning har vi implementeret vores forbedrede sundheds- og sikkerhedsprotokol ombord på vores krydstogtskibe for at sikre, at du fortsat kan opleve krydstogternes magi og nærheden til havet i ro og fred*. Inden dit krydstogt kan du også tilkøbe vores COVID Protection Plan ** (CPP) for bare 25 euro per passager og per krydstogt og dermed nyde din ferie helt uden bekymringer. Forsikringen dækker desuden spædbørn mellem 0-1 år uden ekstra omkostninger.
Desuden tillader vores "Cruise with Confidence”-program fleksible krydstogsændringer op til 15 dage inden din afgang (21 dage før bookinger med fly via MSC Cruises).

 
 
 
 
 
Gælder for individuelle bookinger på udvalgte 7-nætters krydstogter, priserne afhænger af tilgængelighed og kan ikke kombineres med andre tilbud bortset fra MSC Voyagers Club. Tilbuddet gælder kun for individuelle nye bookinger. Dette gælder dog ikke for krydstogter, der slutter og starter i forskellige havne.
*Gælder MSC Cruises’ sommerkrydstogter 2021 og i de kommende måneder. Dette er kun gældende for passagerer,  som er bosat i Schengenområdet (Belgien, Tjekkiet, Danmark, Tyskland, Estland, Grækenland, Spanien, Frankrig, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Ungarn, Malta, Holland, Norge, Østrig, Polen, Portugal, Slovenien, Slovakiet, Finland, Sverige og Schweiz) samt i Bulgarien, Kroatien, Rumænien, Cypern og USA. For at garantere højest mulige sundheds- og sikkerhedsstandarder om bord, vil det for gæster, der ønsker at gå i land, kun lade sig gøre ved at deltage i en af MSC Cruises’ udflugter.  For at kunne give dig et sikkert og behageligt krydstogt tilpasser MSC Cruises sine bookingvilkår. Der er blevet implementeret sundheds- og sikkerhedstiltag, der giver en ny, endnu mere sikker oplevelse ombord.

** For at give dig ro i sindet i forbindelse med din næste ferie, kræver MSC Cruises, at alle gæster har en forsikring, der dækker alle COVID-19-relaterede risici, herunder afbestilling, hjemrejse og lægeudgifter. Du kan vælge vores Covid Protection Plan eller valgfrit forsikringsselskab.


For at garantere højest mulige helbreds- og sikkerhedsstandard ombord, kan gæster som vil gå i land kun kunne gøra det ved at deltage i en af MSC Cruises arrangerade udflugter. For at tilsikre et sikkert og behageligt krydstogt tilpasser MSC Cruises sine bookingbetingelser. Omfattende helbreds- og sikkerhedsforanstaltninger er blevet gennemført for en ny, endnu sikrere oplevelse ombord. 


For at tilsikre at Du kan se frem til din næst ferie kræver MSC Cruises at alla gæster skal have en forsikring som dækker alle COVID-19-relaterade risici, inklusive afbestilling, hjemtransport og læge- og medicinske omkostninger. Du kan vælge vores Covid Protection Plan eller kontakte valgfrit forsikringsselskab.