A WORLD OF DISCOVERY MED MSC CRUISES


Få et glimt af alt det, som du kan opleve på vores krydstogter – fra den varme velkomst om bord og eventyret, der venter på hvert eneste krydstogt, til vores spektakulære skibe, den fortryllende underholdning og de lækre internationale retter, som vi serverer i vores restauranter.

IMØDEKOMMENDE


Når du tager på krydstogt med MSC Cruises, byder vi dig varmt velkommen om bord og gør fra start til slut vores yderste for at opfylde dine ønsker og give dig en uforglemmelig ferieoplevelse. Vores imødekommende og professionelle medarbejdere er synlige overalt om bord og står altid klar til at yde fremragende service.

Se alle bekvemmeligheder om bord

EVENTYRLYSTNE


Oplev skønheden i Middelhavet og Sydamerika, magien i Emiraterne og Nordamerika, mysterierne i Norden, det eksotiske Caribien og vores krydstogter til Asien, Sydafrika og ikke mindst den nye, eksklusive destination Ocean Cay MSC Marine Reserve. De mange spændende udflugter er skræddersyet til vores gæster, så de altid kan få stillet deres nysgerrighed og eventyrlyst.

Se vores udflugter i land

SPEKTAKULÆRE


Lad dig betage af MSC Cruises’ fortryllende skibe, hvor det elegante og det spektakulære går op i en højere enhed. Et krydstogt på et af vores skibe vil give dig en oplevelse for livet med alt fra fantastiske swimmingpools og trapper med Swarovski-krystaller til den ikoniske 80 meter lange LED-kuppel på vores promenade over to dæk.

Se alle detaljer om vores krydstogtskibe

VELSMAGENDE


Vores kokke og kompetente restaurantpersonale leverer den ultimative måltidsoplevelse om bord. Nyd de lækre, internationale retter i vores hovedrestauranter, forkæl dig selv på en af vores specialrestauranter, oplev variationen og kvaliteten på vores buffeter, eller slap af med en førsteklasses cocktail på en af vores barer, hvor du har en suveræn udsigt over havet.

Se alle vores mad- og drikkealternativer

FORTRYLLENDE


Hvis du vil have fremragende oplevelser og underholdning i verdensklasse om bord, er MSC Cruises det helt rigtige valg. Vi stræber altid efter perfektion og kan derfor tilbyde et fantastisk udbud af forestillinger og aktiviteter for hele familien – både dag og nat.

Se vores underholdning om bord

THE SEA AT ITS MOST
Life on board   Excursions and Activities 
Cruise Ships 
 Restaurants & Bars