PEOPLE

Vores medarbejderes velfærd er vores vigtigste prioritet.

MSC Cruises er en virksomhed med fokus på mennesker og beskæftiger titusindvis af mennesker af forskellige nationaliteter over hele verden. Mere end 85 % arbejder om bord på vores skibe.

Uddannelse og udvikling af medarbejdere

Det meste af den indledende uddannelse af de ansatte om bord foregår på vores dedikerede uddannelsesfaciliteter for besætninger rundt om i verden, hvor der kan trænes i simulerede omgivelser med det samme udstyr, som findes på vores skibe.

Vores medarbejdere bruger også vores omfattende bibliotek af e-læringsmaterialer, som omfatter e-bøger, lydundervisning og optagede klasseværelsessessioner. 

Med komplekst teknisk udstyr om bord gennemgår dæk- og maskinhold omfattende teknisk uddannelse og certificering i overensstemmelse med alle gældende nationale og internationale regler og bestemmelser og i overensstemmelse med den internationale konvention om uddannelse, certificering og vagthold for søfarende (STCW).

Uanset om de arbejder på broen, i maskinrummet, i gæstgiveriet eller i en støttende rolle på land, får alle vores medarbejdere den uddannelse, de har brug for, så de kan udføre et enestående stykke arbejde.

 

Uddannelse og udvikling af medarbejdere

Mangfoldighed og inklusion

Succesfulde tiltag har ført til øget mangfoldighed, især i Deck-afdelingen, ved at ansætte nye betjente af forskellige nationaliteter.

Vores besætningsmedlemmer, der har kontakt med gæsterne, får undervisning i kulturel bevidsthed og følsomhed over for forskellige grupper, herunder handicappede.

Med 120 nationaliteter på tværs af virksomheden har vi en virkelig international arbejdsstyrke, der repræsenterer alle trosretninger, farver og baggrunde.

Mangfoldighed og inklusion

Diversity and inclusion, Sustainability | MSC Cruises

BÆREDYGTIGHEDSRAPPORTER

Vores bæredygtighedsprogram er organiseret omkring fire centrale søjler: Planet, People, Place og Procurement.

Se vores bæredygtighedsrapporter og find ud af, hvad vi gør for at opnå bæredygtige krydstogter.