Hvad er et krydstogt?

Ligesom på en charterferie bor du på et resort. Et krydstogtskib, kan du betragte som et flydende feriested, der skifter sted hver dag, og du vågner op til en ny udsigt hver morgen, men du behøver kun at pakke din kuffert ud én gang. Krydstogter er en prisbillig rejseform, helpension er inkluderet samt masser af aktiviteter og underholdning.

Vi tilbyder krydstogter over hele verden til masser af spændende steder og destinationer som Middelhavet, Caribien, Antillerne, Emiraterne, Det Røde Hav, Nordeuropa, Nordamerika, Sydamerika, Sydafrika og Asien.

På nuværende tidspunkt består vores moderne flåde af 22 skibe og nummer 23 får premiere i forår 2025, MSC World America.

Som en familieejet virksomhed værdsætter MSC Cruises familien. Vi har et prisvindende familietilbud, og der er masser af aktiviteter for alle aldre og ønsker ombord.

Livet om bord


En fordom, vi hører fra mange, der tænker på krydstogter er, at de er bekymrede for, at dagene til søs er kedelige. Men faktum er, at de mange hjemvendte krydstogtpassagerer til gengæld normalt sætter lidt ekstra pris på dagene til søs, da der er mulighed for at udnytte, men også opleve alle de muligheder og aktiviteter, der er til rådighed. Dagene til søs er nødvendige for at have tid til at udforske den brede vifte af aktiviteter, der tilbydes om bord.

Vandland, pools, spa, bowling, zip-line, dans, motion eller solbadning.

Listen fortsætter og om bord på aktiviteter og underholdning, hver dag kan du opleve fantastiske shows i ægte Broadway-ånd. For de helt små er der børne- og teenageklubber. Hver dag leveres et program med alle de aktiviteter, der er tilgængelige om bord i kahytten og i MSC for Me-appen. Det er mere sandsynligt, at du vil have svært ved at vælge, hvilke aktiviteter du har tid til på dit krydstogt, end at du vil kede dig.

Hvis du kan lide at træne, er der fuldt udstyrede fitnesscentre med løbebånd, maskiner og vægte, og for dem, der ønsker det, er det også muligt at booke en gruppetræning.


Livet om bord

Life on board - discover more | MSC Cruises

Komfortabel indkvartering


Der er en bred vifte af kahytter og suiter at vælge imellem i forskellige prisklasser, størrelser og designs. Alt fra MSC Yacht Clubs luksuriøse suiter til enklere indvendige kahytter. Der er også kahytter med balkon og havudsigt samt forbindelseskahytter til familier med børn og større rejseselskaber.
 
De tre mest almindelige kahytskategorier er indvendige kahytter, kahytter med havudsigt og balkonkahytter:
 
 • Indvendige kahytter har ingen udsigt, men har alle de nødvendige faciliteter, som man har brug for for at nyde sit krydstogt.
 • Kahytter med havudsigt har lidt flere faciliteter end de indvendige kahytter. Derudover har de et vindue med udsigt over vandet, som giver naturligt lys og mulighed for at se nye udsigter hver dag fra komforten i deres kahyt.
 • Balkonkahytterne har omtrent samme størrelse som de to ovennævnte kahytskategorier, med den store forskel, at der er en balkon i tillæg til kahytten, der løfter oplevelsen af rummet endnu mere, med lys og mulighed for at blive imponeret over nye udsigter hver dag. På balkonen kan du nyde din morgenmad, mens havbrisen omfavner dig.

Komfortabel indkvartering

Comfortable accommodation | MSC Cruises

Nyd god mad


Som en italiensk familievirksomhed er maden vigtig. Når du bestiller et krydstogt, er helpension altid inkluderet i buffeten og á la carte restauranter, der tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad. Restauranterne tilbyder et rigt og varieret udvalg af mad, der også omfatter vegetariske og veganske retter. Du kan sammensætte din tre-retters menu baseret på aftenens tilbud. Du får tildelt en plads i á la carte restauranterne, der er dit bord under hele opholdet. Om bord på skibene er der også forskellige specialrestauranter med forskellige temaer, som kan bookes mod et ekstra gebyr.

Nyd god mad

Enjoy good food on board our ships | MSC Cruises

Tillægsprodukter


Add-on produkter er produkter, oplevelser og service, som du kan tilføje for at skræddersy dit krydstogt og sætte en ekstra gylden kant på din ferie!
 
Nogle af vores mange add-on produkter er som følger:
 
 • Drikkepakker
  Krydstogterne kan bookes med eller uden drikkepakker. En drikkepakke sætter prikken over i'et på dit krydstogt og giver dig en ekstraordinær All Inclusive-oplevelse, idet vi tilbyder i alt fem forskellige drikkepakker, der passer til din smag og dine behov, både med og uden alkohol.
 • Specialrestauranger
  Vi har specialrestauranter, der vil gøre både dine smagsløg og din tegnebog glad. Du kan blandt andet vælge mellem steak house, tapas, sushi og asiatisk fusion.
 • Udflugter
  En af de største grunde til at rejse er at opdage nye steder, og vi tilbyder en stor mængde udflugter. Flersprogede guider er klar til at fortælle dig alt interessant og vigtigt om din destination. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er i humør til eventyr, historie, kultur eller en kulinarisk oplevelse. Du har altid mulighed for at stå af og udforske destinationerne på egen hånd.
 • Spa, skønhed og sundhed
  Slap af! Vi har vores MSC Aurea Spa med massage og udvalgte skønhedsbehandlinger... Alt sammen så du kan slappe af og forkæle dig selv.

Tillægsprodukter

Excursions & activities | MSC Cruises

Værdi for pengene


Krydstogter er en meget prisbillig rejseform! Sammenlign gerne vores priser med en almindelig charterferie eller andre krydstogtseslskaber, vores priser tåler sammenlignintg. Ombord er der helpension, der er inkluderet i hovedrestauranterne, samt der er masser af aktiviteter og underholdning. Du kan bestille alt før afrejse, og priserne ved forudbestilling er normalt lavere, end hvis de tilføjes godt om bord på skibet. Da alt kan bookes allerede inden afrejse, kan du skræddersy din rejse allerede hjemme i sofaen, i fred og ro, med overblik over, hvad din ferie vil koste.

Værdi for pengene

Value for money - discover more | MSC Cruises

Hvor skal jeg tage hen på et krydstogt?


Når du vælger, hvor du vil tage på krydstogt, skal du spørge dig selv, hvad det er, du vil opleve. Der er mange faktorer, der spiller ind i denne beslutning, og de forskellige destinationer viser deres bedste, men ofte helt forskellige sider baseret på hvilken sæson du vælger.

Caribien er krydstogtindustriens mekka. Hvis du er på udkig efter sol og badning, er Caribien perfekt egnet hele året rundt. Alle vores caribiske krydstogter stopper ved Ocean Cay, vores helt egen private paradisø. Hvis du vil ø-hoppe mellem Caribiens perler, anbefaler vi vinterkrydstogter i Antillerne, hvor du kan udforske 10 postkort-smukke øer på 14 nætter.

Vores mest populære region er Middelhavet, som om sommeren er et varmt og solsikkert kort. Middelhavet er også en populær destination om vinteren, når temperaturerne bliver mere behagelige, køerne til turistattraktioner er kortere, og du kan udforske den store kulturarv i områdets byer i fred og ro.

Vores sommertogter i Nordeuropa er en fantastisk måde at opleve og nyde den fantastiske natur og storslåede udsigt, der findes omkring de nordlige dele af Europa. Vi besøger de Norske Fjorde, Grønland, Island, de Baltiske lande og de Britiske øer. Disse krydstogter er velegnede til dem, der ønsker at rejse i nærområdet, bare perfekt. En af vores mest populære afgangshavne er København, hvorfra vi tilbyder ugentlige krydstogter til de storslåede norske fjorde. I sommermånederne tilbyder vi også krydstogter fra Stockholm og Oslo. Siden 2022 har vi også tilbudt krydstogter i Nordeuropa i vintermånederne.

Kontrasterne er aldrig større end på vores vinterkrydstogter i Emiraterne, her blandes ørkenlandskaber med futuristiske skyskrabere. Dette er en perfekt mulighed for at opleve steder som Dubai, Abu Dhabi, Muscat, Doha og Khasab.

For de som er eventyrlystne og drømmer om at se verden, tilbyder vi MSC World Cruise, som er en jordomsejling, der fører dig til alle mulige verdenshjørner. I løbet af 121 dage tager MSC Poesia dig til 52 fantastiske destinationer i 31 forskellige lande!


Hvor skal jeg tage hen på et krydstogt?

The cruising experience | MSC Cruises