Udflugter

Kan en dagstur vare hele livet? Med vores utrolige udvalg af udflugter på land kan de det. Uanset om du foretrækker eventyr, natur, kultur eller historie, kan du skabe livslange minder for dig selv og hele familien. Oplev den rige baggrund på dine destinationer med en kultur- og historieudflugt, oplev betagende udsigter på en naturskøn rute, få et adrenalinhit med en aktiv- og eventyrtur, slap af i skønheden ved naturvidundere, slap af i en Sea & Sun's Relax, nyd en Something Special-oplevelse, eller tag på en tilgængelig tur og tag destinationen i dit eget tempo.
Vi har også skabt Excursions Explorer Package, MSC Bike Adventours og MSC PROTECTOURS - en række bæredygtige udflugter - som alle er eksklusive for MSC (kun tilgængelige på udvalgte MSC Cruises-ruter).

Vælg din MSC Cruise Udflugter online for at drage fordel af vores pre-boarding-priser.

 

VIGTIGE OPLYSNINGER FOR GÆSTER, DER BESØGER SOKHNA (EGYPTEN)
Sokhna havn er porten til Cairo. Bemærk venligst, at da det er en kommerciel havn, forbyder de lokale bestemmelser, at krydstogtgæster ikke må færdes på egen hånd i havneområdet. Da der ikke er nogen taxaer til rådighed i havneområdet, kan du kun gå fra borde, hvis du køber en udflugt fra land. MSC Cruises tilbyder et bredt udvalg af udflugter fra Sokhna, der tager dig til Cairo og andre spændende destinationer i området. Du kan bestille dine udflugter på vores hjemmeside for at sikre dig en plads på din yndlingstur, mens du sparer op til 20 %. Hvis du vælger at booke en udflugt med en tredjepartsoperatør, beder vi dig venligst sikre dig, at de har fået den nødvendige tilladelse fra de lokale myndigheder til at få adgang til havnen. Uden denne tilladelse vil de ikke kunne komme ind på havneområdet.