Vores krydstogtskibe

Kun havet leverer det spektakulære

Udforsk MSC Cruises' flåde, og opdag de unikke egenskaber ved hvert enkelt MSC Cruises-skib.

Vores krydstogtskibe blander klassisk elegance og banebrydende innovation og tilbyder det ypperste inden for komfort, spisning, innovation, underholdning og oplevelse om bord med særlig fokus på miljøet og den blå planet.

Vælg dit MSC Cruises' skib, og oplev den spektakulære måde at sejle på havene på!

MSC FOR ME

MSC fo Me logo

MSC-teknologi til gavn for gæstfrihedskunsten

MSC for Me er designet til at opfylde vores gæsters behov i dag og i fremtiden og forbedrer alle aspekter af MSC-ferieoplevelsen. Ved hjælp af de mest innovative teknologiske løsninger forbinder MSC for Me gæster, besætning og skib, så din tid om bord bogstaveligt talt er i dine hænder.
Tilgængelig for gæster, der rejser på MSC Seascape, MSC World Europa, MSC Seashore, MSC Virtuosa, MSC Bellissima, MSC Grandiosa, MSC Meraviglia, MSC Seaside og MSC Seaview. MSC for Me-programmet er også tilgængeligt på MSC Splendida og MSC Magnifica, men har dog færre programfunktioner.
Kommer snart på MSC Euribia.

 

Opdag mere

MSC for ME

ØKO SKIBER

Eco ship

Et miljøvenligt krydstogtselskab med innovative energibesparelses- og vandgenbrugssystemer installeret på vores skibe

Vi har stor respekt for verdenshavene, og selv om vi sejler med et stigende antal gæster over hele verden, bestræber vi os hele tiden på at reducere vores indvirkning på miljøet. Ved hjælp af moderne teknologier og miljøvenlige materialer mindsker vi effektivt miljøpåvirkningen fra vores krydstogter. Fra brug af den bedste kvalitet af brændstof, der er tilgængelig i havnene, til effektivitetsforbedrende teknologi og vores avancerede genanvendelsessystemer om bord, er vi overbevist om, at lederskab er forbundet med øget ansvarlighed over for miljøet.

Derfor arbejder vi løbende på at reducere vores påvirkning om bord og på land og optimerer krydstogtrejserne for at reducere brændstofforbruget.

Den mest effektive måde at spare brændstof på under krydstogt er ved at sænke vandmodstanden. MSC Cruises bruger TBT-fri antibegroningsmaling på skroget af alle sine skibe for at forhindre begroning af skroget og reducere modstandsdygtigheden betydeligt.

Vores rejseplanlægnings- og overvågningssystem giver os mulighed for at gennemføre ruteanalyse og spore hvert af vores skibe med en opdateringshastighed på et sekund og en nøjagtighed på under fem meter. Ved at overvåge tekniske data som f.eks. effekt og brændstofforbrug reducerer vi effektivt CO2-emissionerne.

Hvert MSC-krydstogtskib er designet og bygget med den bedste teknologi, der findes, og hele MSC-flåden er udstyret med de nyeste teknologier og udstyr til beskyttelse af hav- og luftmiljøet.

Hvert skib i MSC Cruises' flåde har en miljøofficer, som er ansvarlig for alle miljøaspekter om bord. Alle genanvendelses- og affaldshåndteringsaktiviteter overvåges nøje, og besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med genanvendelsesprocedurer samt håndtering, indsamling, sortering og håndtering af affald, modtager uddannelse for at kunne arbejde i overensstemmelse med vores procedurer.

MSC Cruises har været fremsynet i den måde, hvorpå skibene er bygget og forberedt på fremtidige regler og bestemmelser. Vores motorer er allerede certificeret til de fremtidige NOX-emissionsstandarder og er i overensstemmelse med de seneste krav i IMO-MARPOL bilag VI. Desuden er nogle af vores skibe udstyret med udstødningsrensningssystemer for at reducere SOx-emissionerne fra hovedmotoren.

Vores optimerede system til håndtering af ballastvand er også i overensstemmelse med de seneste IMO-retningslinjer, der har til formål at minimere miljøpåvirkningen.

Eco ship

CERTIFICERINGER