Vores krydstogtskibe

Kun havet leverer det spektakulære

Udforsk MSC Cruises' flåde, og opdag de unikke egenskaber ved hvert enkelt MSC Cruises-skib.

 

Vores krydstogtskibe blander klassisk elegance og banebrydende innovation og tilbyder det ypperste inden for komfort, spisning, innovation, underholdning og oplevelse om bord med særlig fokus på miljøet og den blå planet.

 

Vælg dit MSC Cruises' skib, og oplev den spektakulære måde at sejle på havene på!

MSC FOR ME

MSC fo Me logo

MSC-teknologi til gavn for gæstfrihedskunsten


MSC for Me er designet til at opfylde vores gæsters behov i dag og i fremtiden og forbedrer alle aspekter af MSC-ferieoplevelsen. Ved hjælp af de mest innovative teknologiske løsninger forbinder MSC for Me gæster, besætning og skib, så din tid om bord bogstaveligt talt er i dine hænder.
Tilgængelig for gæster, der rejser på MSC Euribia, MSC Seascape, MSC World Europa, MSC Seashore, MSC Virtuosa, MSC Bellissima, MSC Grandiosa, MSC Meraviglia, MSC Seaside og MSC Seaview. MSC for Me-programmet er også tilgængeligt på MSC Splendida og MSC Magnifica, men har dog færre programfunktioner.
Kommer snart på MSC World America.

Opdag mere

MSC for ME

ØKO SKIBER

Eco ship

Et miljøvenligt krydstogtselskab med innovative energibesparelses- og vandgenbrugssystemer installeret på vores skibe


Vi har stor respekt for verdenshavene, og selv om vi sejler med et stigende antal gæster over hele verden, bestræber vi os hele tiden på at reducere vores indvirkning på miljøet. Ved hjælp af moderne teknologier og miljøvenlige materialer mindsker vi effektivt miljøpåvirkningen fra vores krydstogter. Fra brug af den bedste kvalitet af brændstof, der er tilgængelig i havnene, til effektivitetsforbedrende teknologi og vores avancerede genanvendelsessystemer om bord, er vi overbevist om, at lederskab er forbundet med øget ansvarlighed over for miljøet.

Eco ship

CERTIFICERINGER