UNDERHOLDNING

 

Nyd sjove nye oplevelser døgnet rundt på et MSC Cruises' skib, fra berigende indendørs og udendørs aktiviteter om dagen til magisk underholdning om natten. Med biografer, turneringer og konkurrencer, udendørs aktiviteter, der er sjove for hele familien, og magisk underholdning om natten, vil du få svært ved at vælge mellem alt det, du kan se og opleve.

Gå ikke glip af en helt ny underholdningsoplevelse, og nyd en ekstraordinær omfavnelse af lyde, lys, kunstnere og special effects, der får dig til at føle dig som en del af showet. Oplev Carousel Productions At Sea: et helt nyt underholdningskoncept, der blander betagende akrobatik, dans og levende musik til en eksklusiv originalproduktion, der er specielt designet til MSC Cruises' skibe.
Om bord på et MSC Cruise kan du nyde glamouren på en aften i kasinoet eller opleve spændingen i MSC Formula Racer, fordybe dig i 4D-biografen og spille på bowlingbanen med din familie og venner. Vi sørger for magien, du skal bare vælge aktiviteten!
Klik nedenfor for at se alle krydstogtets underholdningsmuligheder, og opdag Fun Pass-pakken for at drage fordel af vores online priser før ombordstigning.